- 22 Haziran 2012
- 12.150
- 5.585
- 2.013
Kafayı yastığa koyunca bazen bende böyle oluyorum, hiç sevmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok, akyaka ya gel tam mevsimi
Senin de milletle uğraşmaktan başka işin yok galiba.Kardeş senin de amma bitmez olayların varmış. Hep seni mi buluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepsinin en iyisi GöcekDostlar kritik bi soru, didim (akbük) mü dalaman mi kusadasi mi
Hepsinin en iyisi Göcek
ayvalıkKonut almayi düsünüyorum saydigim yerlerin birisinden, cok kararsizim modum
Bütçe nedirKonut almayi düsünüyorum saydigim yerlerin birisinden, cok kararsizim modum
Bütçe nedir
Bu müzik bağımlılık yaptı arkadaşYerinde Dur Şarkısı'ndan bu Şarkı'ya geçtik heaaaaa
Evet hatta Arsuz Sahili'ne girerken son ses açıp giriş yapıyodum heaaaaayerinde dur şarkısını mı dinliyordun?
O zaman dalamanı öneririm. Akdenizi kıyı boyunca motosikletle didik didik gezdim. Paran varsa göcek , yoksa dalamanda yaşayacaksın. Dalaman biraz sıkıcı gibi gelebilir ama keşfetmeye çalışırken ömür biter orada. Göcek 10 dk , Köyceğiz 10 dk mesafede. Hala doğası bozulmadı ve yapılacak bir sürü iş var o bölgelerde. Oturacağın ilçe de havalimanı olması bence büyük avantaj bunuda artı olarak kenara yazalım.orada cok pahali be renkdaş