Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.965
- 50.905
- 3.683
Benim değil Onur'umun o sıralar öyle 1 sıkıntısı vardı o da O'na şaplı 1 yemek ısmarladığım içinkuzeyle senin kalkmıyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim değil Onur'umun o sıralar öyle 1 sıkıntısı vardı o da O'na şaplı 1 yemek ısmarladığım içinkuzeyle senin kalkmıyor mu
beraber mi yatıp kalkıyordunuz nasıl teşhis ettin bu durumuBenim değil Onur'umun o sıralar öyle 1 sıkıntısı vardı o da O'na şaplı 1 yemek ısmarladığım için![]()
Yazıyı okumadın mı ulanberaber mi yatıp kalkıyordunuz nasıl teşhis ettin bu durumu
Olay doğru@Kuzey Aslan Onur'um bekarken aynı turizm işinde beraber satış yapıyoduk.1 gün hayat kadınına ev satmış yazlık tarzı.Kadına normal fiyatın çok üstünde söylemiş ve kadınla 10 gün iş tutma karşılığında sözde indirim yapmış gibi gözükerek normal satış fiyatından satış yapmış.Ben de kadınla anlaştığı günün akşamı Onur'uma yemek ısmarlama ayağına şaplı 1 yemek yedirdim.Tam kadınla buluşmaya gidecek ya Murat'ım biliyo musun işim çıktı sen git istersen dediNeyse o kadınla ben 10 gün boyunca iş tutmuş oldum
Onur'um da o arada psikolojisi bozulmuş ve Cinsel Gücü Arttırıcı ilaçlar kullanmış ve yan etkilerinden dolayı 1 süre böyle gezip takılmıştır
Bu olaydan 2 ay sonra da kendisi atanmış olup ara sıra bu olayı hatırlamaktadır.Şimdi de gerçekleri de öğrenmiş oldu yav
![]()
kolumu alçıya aldılar izinliyimGündem nedir? @Feramuz Kayalar
Geçmiş olsun güzel insankolumu alçıya aldılar izinliyim
Hani birakmistin? Bir sozun digerini tutmuyor.
O gün için dedim Altun’um alperimHani birakmistin? Bir sozun digerini tutmuyor.
Gecmis olsun bu arada.
Geçmiş olsun üstat gene kavga mı ettin ? Fena benzetmişsin adamları
Başımızda bela eksik olmaz dorukumGeçmiş olsun üstat gene kavga mı ettin ? Fena benzetmişsin adamları
çok belalı bir tipsin hee. alçıyla falan acayip çekici gözüktünBaşımızda bela eksik olmaz dorukum
Peşimi bırak !!!
@Feramuz Kayalar o paraya 2 bira gömer. Bu beyan inandırıcı gelmedi.Feramuz peşini bırakanlara 200 TL vereceğini söylüyordu, aynı taktiği kullanabilirsin peşindekilere karşı
Bi geçmiş olsun yok@Feramuz Kayalar o paraya 2 bira gömer. Bu beyan inandırıcı gelmedi.