- 23 Aralık 2008
- 65.145
- 62.954
- 5.103
yatak alacaklara tavsiyeler??
arkadaşlar çok acil tavsiyelerde bulunabilir misinz?
arkadaşlar çok acil tavsiyelerde bulunabilir misinz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimle yatacaksın ona göre
Bir kere daha angry atarsan seni bu somyanın üzerine atarım @Feramuz Kayalar
Nasıl olacak oBir kere daha angry atarsan seni bu somyanın üzerine atarım @Feramuz Kayalar
Nasıl olacak o
İşi gücü bıraktım merakla bekliyorum
Derdin Gökhan Aytepe olmuşAllah’ıma kitabıma Gökhan aytepeyi sevmiyorum seveni de sevmiyorum lanet ediyorum kahrediyorum
@Furkan Kaya @Vasfi Vural @Naci Liboş @Doruk Ata TANRIVERDİ @Ferhat Koç @Mahmut Aslan @Batıkan Kanarya
Hocam yaş?Derdin Gökhan Aytepe olmuş
Demek ki zamanında çok fena koymuş![]()
saygım arttı gokhanaAllah’ıma kitabıma Gökhan aytepeyi sevmiyorum seveni de sevmiyorum lanet ediyorum kahrediyorum
@Furkan Kaya @Vasfi Vural @Naci Liboş @Doruk Ata TANRIVERDİ @Ferhat Koç @Mahmut Aslan @Batıkan Kanarya
Baban yaşında adam olmsaygım arttı gokhana
ben 45 yasındayım evlatBaban yaşında adam olm
Recep hadi dostum yol alsanaben 45 yasındayım evlat
42ye bastım hocam saygılarHocam yaş?
rahatsız mı oldunRecep hadi dostum yol alsana
Allah’ıma kitabıma Gökhan aytepeyi sevmiyorum seveni de sevmiyorum lanet ediyorum kahrediyorum
Allah’ıma kitabıma Gökhan aytepeyi sevmiyorum seveni de sevmiyorum lanet ediyorum kahrediyorum
Korkmayın la bu kadar @Gökhan Aytepe adlı şahıstan