- 5 Eylül 2014
- 84.482
- 70.291
- 4.513
Sen susmayı bilmez misin karı ağızlı gibi bi dur latırında seni agırlamamış anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen susmayı bilmez misin karı ağızlı gibi bi dur latırında seni agırlamamış anlaşılan
Alışkanlık mı sende@Gökhan Aytepe , feramuzu kamyon arkası yazısı yapar. Görenler de helal olsun ne yiğitler var diye reklam yapar. Konuyu uzatmayın beyler
Hemen engellendin koçumAllah’ıma kitabıma Gökhan aytepeyi sevmiyorum seveni de sevmiyorum lanet ediyorum kahrediyorum
@Furkan Kaya @Vasfi Vural @Naci Liboş @Doruk Ata TANRIVERDİ @Ferhat Koç @Mahmut Aslan @Batıkan Kanarya
Hayırdır Allah mı oldunGökhandan korktugun kadar allahtan korksan adam olur ickiyi hovardalıgı bırakırdın
Dolandirilmis. Tanıdık geldimiKim bu
samide dolandırılır bunaDolandirilmis. Tanıdık geldimi
Allah’ıma kitabıma Gökhan aytepeyi sevmiyorum seveni de sevmiyorum lanet ediyorum kahrediyorum
@Furkan Kaya @Vasfi Vural @Naci Liboş @Doruk Ata TANRIVERDİ @Ferhat Koç @Mahmut Aslan @Batıkan Kanarya
recep yine sacmalamakta@Hakan Motz ne anlatılıyor bu başlıkta
Anlat rahatla reis nedir durum?Zorluyorum zorluyorum ama bir türlü şu hayata tutunmak için sebep bulamıyorum. İşin en bok kısmı ise şu cümleyi bile kuracağın bir tane dostunun olmaması.
Çok zoruma gidiyor bazı şeyler dostlar. Hiçbir işimin düzgün gitmemesi çok zoruma gidiyor. şu zamana kadar hiç elimin bol olduğu para sıkıntısı çekmediğim bir zaman olmadı. ona rağmen her seferinde tanıdığım tanımadığım herkese maddi manevi destek olmaya çalıştım. yıllarca sokak sokak gezdim her gün düzenli hayvanları besledim. yeri geldi kredi çektim hayvanları ameliyat ettirdim. sıfır imkanla çocuklara burs vermeye çalıştım. üst baş ne ihtiyaçları varsa almaya çalıştım. son parama kadar başkalarıyla paylaştım. ama ne işe girsem düzgün gitmedi hayatım. nerede kötü kalpli insan varsa hayatları hep benden daha iyiydi. diyorlar ya parasız erkeği ailesi sevsin, parasız erkeği ailesi bile sevmiyor. Duşa giriyorum arkamdan söylenmeler başlıyor. odaya giriyorum yine bir uğultu söylenme duyuyorum. çocukken sürekli evde anne baba tartışması olurdu kavga gürültü. sanırdım ki çocuk aklımla aslında tüm evlerde herkesin hayatı böyle. arkadaşlarıma sorardım bizim evde annem babam bağrışmaz cevabı alırdım. Arkadaşlarımın evlerine gittiğimde ailelerine çok özenirdim. sonra aslında ben oradayım diye kavga etmediklerini düşünür kendimi avuturdum. Her gece uyurken belki uyandığımda bir mucize olur her şey düzelir diye uzun zaman düşündüm. hiçbir şeyin düzelmeyeceğini anladığım günden beri bir sabah uyanmamayı ecelimle ölmeyi umut ederek hayatıma devam etmeye çabalıyorum.Anlat rahatla reis nedir durum?
manyak mısın ya sen? sokak hayvanlarını kredi çekip ameliyat ettirmek işi nedir? sanki sokakta hayvan yok anasını satayım. böyle bir mantıkla hareket edersen nasıl birikim yapabilirsin. eş dosta yardım et, sokak hayvanlarına mama ver. çocuklara burs veriyormuşsun sonrada hiç elim bol olmadı diyorsun.Çok zoruma gidiyor bazı şeyler dostlar. Hiçbir işimin düzgün gitmemesi çok zoruma gidiyor. şu zamana kadar hiç elimin bol olduğu para sıkıntısı çekmediğim bir zaman olmadı. ona rağmen her seferinde tanıdığım tanımadığım herkese maddi manevi destek olmaya çalıştım. yıllarca sokak sokak gezdim her gün düzenli hayvanları besledim. yeri geldi kredi çektim hayvanları ameliyat ettirdim. sıfır imkanla çocuklara burs vermeye çalıştım. üst baş ne ihtiyaçları varsa almaya çalıştım. son parama kadar başkalarıyla paylaştım. ama ne işe girsem düzgün gitmedi hayatım. nerede kötü kalpli insan varsa hayatları hep benden daha iyiydi. diyorlar ya parasız erkeği ailesi sevsin, parasız erkeği ailesi bile sevmiyor. Duşa giriyorum arkamdan söylenmeler başlıyor. odaya giriyorum yine bir uğultu söylenme duyuyorum. çocukken sürekli evde anne baba tartışması olurdu kavga gürültü. sanırdım ki çocuk aklımla aslında tüm evlerde herkesin hayatı böyle. arkadaşlarıma sorardım bizim evde annem babam bağrışmaz cevabı alırdım. Arkadaşlarımın evlerine gittiğimde ailelerine çok özenirdim. sonra aslında ben oradayım diye kavga etmediklerini düşünür kendimi avuturdum. Her gece uyurken belki uyandığımda bir mucize olur her şey düzelir diye uzun zaman düşündüm. hiçbir şeyin düzelmeyeceğini anladığım günden beri bir sabah uyanmamayı ecelimle ölmeyi umut ederek hayatıma devam etmeye çabalıyorum.