- 25 Kasım 2008
- 13.437
- 12.107
- 2.168
Önüne gelen renkdaşını engelleyenlerin giyim tarzı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgililer günü yaklaşırken hanıma gönderdiğim video
@Feramuz Kayalar @Furkan Kaya @Vasfi Vural @Gökhan Aytepe @Mahmut Aslan @Mithat Şahinbey @Ata B. Oğuz @Naci Liboş
iyizMaalesef
Sen?
@Feramuz Kayalar @Furkan Kaya @Vasfi Vural @Gökhan Aytepe @Mahmut Aslan @Mithat Şahinbey @Ata B. Oğuz @Naci Liboş
Kutlanır hocam. YapıştırUsta unutamadığım bir hanımefendinin doğum gününü kutlamalı mıyım, kutlamamalı mıyım? Sinan Engin hocamız bana sen şerefsizsin diye kızar mı?
Kendisine derin bir YUH çekiyorumFeramuzu engelliyorum şifreyi bulmuş kaldırıyor engeli , kendine beğeni sevmediklerine angry wow falan atıyor benim hesaptan
@Batıkan Kanarya @Doruk Ata TANRIVERDİ @Mahmut Aslan @Naci Liboş @Furkan Korkmaz @Furkan Kaya
benide engellemiş kendisine en son şu şekil yapıştaracağız gibi duruyorFeramuzu engelliyorum şifreyi bulmuş kaldırıyor engeli , kendine beğeni sevmediklerine angry wow falan atıyor benim hesaptan
@Batıkan Kanarya @Doruk Ata TANRIVERDİ @Mahmut Aslan @Naci Liboş @Furkan Korkmaz @Furkan Kaya
Feramuzu engelliyorum şifreyi bulmuş kaldırıyor engeli , kendine beğeni sevmediklerine angry wow falan atıyor benim hesaptan

Küçük Bir Not: Forumun "İstatistikler" bölümüne bakarsan, toplamda en çok beğeni alan (like) ve mesaj yazan üyeleri güncel olarak görebilirsin. Ancak GSCimbom'da popülarite biraz da "aura" meselesidir; bazı üyeler az yazar ama yazdığı an konu kilitlenir veya binlerce kişi tarafından okunur.
feramuzun olmadigi bi liste bos bi liste vasfGSCimbom Popüler Üyeleri ve Kriterleri
GSCimbom gibi köklü ve hareketli bir forumda "en popüler" üyeyi belirlemek, sadece mesaj sayısına değil, yarattıkları etkiye ve açtıkları ikonik başlıklara göre de değişiyor. Forumun dinamiklerini bilenler için öne çıkan bazı isimler ve kategoriler şunlar:
Öne Çıkan Popüler İsimler
- Hakan Motz: Forumun belki de en "nev-i şahsına münhasır" üyelerinden biri. Özellikle transfer dönemlerindeki yorumları ve kendine has üslubuyla bir fenomene dönüşmüş durumda.
- Uğur İz: Galatasaray ve futbol konusundaki derin bilgisiyle tanınan, analizleri merakla beklenen isimlerin başında gelir.
- Hayri Cund: Forumun entelektüel ve renkli simalarından biri. "Efsane" kategorisinde değerlendirilen, her konuda bir fikri ve özgün bir tarzı olan üyelerdendir.
- Keramettin Tanrıverdi: Forumun yönetim kademesinde yer almasının yanı sıra, özellikle transfer dönemlerinde verdiği bilgiler ve sert/net duruşuyla popülaritesini koruyan bir isim.
Popülerliği Belirleyen Kriterler
GSCimbom'da popülarite genelde şu üç grupta toplanır:
- Nöbetçiler: Transfer nöbetlerinde "duyumcu" olmasalar bile, yaptıkları uçak takiplerinden tutun, her haberi saniyesinde foruma düşüren aktif üyeler.
- Analizciler: Takım kötü giderken bile rasyonel analizlerle taraftarı sakinleştiren ya da taktiksel hataları tek tek döken "hocalar."
- Mizahşörler: Antu veya diğer rakip forumlarla olan atışmalarda, mağlubiyet sonrası sinirleri yatıştıran esprili üyeler.
gemini