- 10 Nisan 2013
- 58.323
- 41.477
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol gündemi sanki başka bir ülkede yaşanıyor gibi. Türkiye içindeki her şeyden muaf bir iklimi var futbolun.Ülke gündemi çok can sıkıcı. Transfer nöbetine girip bakasım yok.
Yapacak çok şey var ne demek yok.yaşlı bunaklar hepimizin hayatımızı belledi yapacak bişey yok geçmiş olsun
Katiliyorum, zaten chobani mobani islerinde delirme nedenim bu benim. Etmisim futbol rekabetine yani, ordaki resim daha buyuk problem(bana gore). Ve bunu malzeme olarak kullanan mal mal yoneticileri. (Cunku kusurat milyon insana hitap ediyor, hatri sayilir bir kesimi koyun kitle.)Ülke çeyrek asırdır bir adamın oyuncağı olmuş halde, bataklığa batmışız, çırpındıkça daha çok batıyoruz ve kimse bişey yapamıyor. Gerçekten yapamıyoruz. Reis kendisine bir ütopya yarattı ve hepimiz onu yaşıyoruz. Atıyorum yarın bi gün mahkeme kararıyla “ben bu spor kulübünün seçimlerini tanımıyorum ve kayyum atadım” dese, kimse bişey yapamaz. Büyük şehir belediye başkanlarına, 100 yıllık partilere bunu yapan yarın bir gün bunu galatasaraya da yapar, fenerbahçeye de yapar başka kurumlara da yapar, biz de oturur izleriz.
gençliğimiz bok oldu zaten daha ne yapacağım, bunaklar kaldırım taşı kemirene kadar gitmelerini istemiyorum.Yapacak çok şey var ne demek yok.
yapacak çok şey var da
size samimi fikrimi söyleyeyim,
imamoğlu tutuklamalarının olduğu gün sokakta hepimiz hakkımızı ararken kim vardı yanımızda, birbirimizden başka kimse yoktu
canımız sevdamız dediğimiz galatasaray da yoktu, bir tane yöneticisinden çıkıp bir şey duyduk mu? 15 yaşında galatasaray üniformalı çocuklar tutuklandı sırf eylemde (eylem de protesto) diye, bir şey yapıldı mı?
galatasaray bi futbol kulübüdür diyenler olabilir, değildir abi kimse kusura bakmasın. her kim galatasaray sadece bi spor kulübüdür bilmem nedir diyerek tanımlıyorsa da bu kulübün ne tarihini biliyordur, ne de kurucularının kimler olduğunu, ne de galatasaray lisesinin nasıl bir yer olduğunu.
neyse bu konuda çok doluyum ve uzatırsam net ceza yemelik duruma düşerim
ülkenin de içinden dün geçmediler zaten, 20 senedir ince ince geçiyorlardı artık yalama olunduğu için kalın kalın döşüyorlar sadece