'I like to move mick jagger' demeye, saçma sapan giyinmeye ve davranmaya devam ederseniz elinizdekini kaptırır böyle kös kös oturursunuz, janti olun adam olun len!

'I like to move mick jagger' demeye, saçma sapan giyinmeye ve davranmaya devam ederseniz elinizdekini kaptırır böyle kös kös oturursunuz, janti olun adam olun len!

yarin yanağından gayrı
her yerde her şeyde hep beraber diyebilmek adınadır bütün kavgamız

Bugün yaşadığım üzüntüyü, acıyı sizle paylaşmak istedim. Zaten keyfi kaçık olan renktaşlar için özür dilerim.

Bugün öğlen saatlerinde canım kızımın uyutulmasını gerçekleştirdik. sabah yanına gittiğimde açıkçası çok zorlandım, aldığı serum ve ağrı kesicilerin etkisiyle ayağa kalkmayı başarmıştı. tıp tıp tıp klinik içinde peşimizden bile aksaya aksaya yürüdü. ama sanki her şeyin farkında gibiydi, sanki beraber son anlarımızı güzelce yaşayabilelim diye kalan 2 gr enerjisini de buna harcıyordu. ona cips ve çikolata yedirdik. çok çok sevdik. saatlerce öptük, doyamadım öpmeye. odadan 2 defa çıkmak için kapıya gittim yetmedi geri döndüm, ona ne söylersem ne söyleyeyim yetmedi. hatta en son sanki tokalaşır gibi patisini tutup sıkıp teşekkür ettim. ne yaparsam yapayım sanki ona olan sevgimi tam anlamıyla ifade edemiyordum, yetmiyordu yani.

annesinin yanına gömdük 13 yaşındaki canım kızımızı. huzur içinde uyuyor. belki masal, belki palavra ama önemli değil, onun o biricik ruhunun annesiyle beraber olduğuna, sonsuz çayırlarda masmavi bir gökyüzüne karşı koyun gibi bulutlara karşı yan yana koştuklarını düşündükçe hem ağlıyorum hem içim huzurla doluyor.

daha ilk gün ama eve girdiğim an çok kötü oldum, yanımda kız arkadaşım olduğu için sakinleştim, ağlamaktan iflahım zikildi çünkü. dünyalar güzeli kızım benim, inanın çok güzeldi, canımıniçiydi. her zaman yeni bir yuvaya ihtiyacı olan bir patili dost daha bulacağım ve onu da çok seveceğim, her şeyimi onun için vereceğim ama canım kızım giderken içimden çok şey götürdü. çok tırsak, çok evine düşkün, çok sessiz, havlamak nedir bilmeyen sevgi dolu kocaman kalbe sahip bir melekti. gerçekten melek oldu.

Geri
Üst Alt