- 3 Temmuz 2012
- 138.933
- 87.561
- 5.338
bugün banada gelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün banada gelmiş
Hocam heryere giriyoruz , bize bişey olurmu acaba?Prof. Dr. Oytun Erbaş:"Gırtlak kanserinin ve ağız kanserinin en önemli sebebi oral seks.
HPV, oral seks yapıldığı için ağza bulaşıyor. Ağzından dil, dil kökü kanseri ve gırtlak kanseri oluyorsun."
@Gökhan Aytepe @Batıkan Kanarya @Nedim V. Duran @Hüsnü Ayabakan @Mahmut Aslan
Gurbetcilerin ülkeye gelmesi ya yasaklansın ya adam gibi araba sürsünler
birini tokatlayacagım bi gün
kötü söz söyleyip, küfür etmekte ağız kanserine neden olabilirProf. Dr. Oytun Erbaş:"Gırtlak kanserinin ve ağız kanserinin en önemli sebebi oral seks.
HPV, oral seks yapıldığı için ağza bulaşıyor. Ağzından dil, dil kökü kanseri ve gırtlak kanseri oluyorsun."
sen hakkatten yani be olm yakötü söz söyleyip, küfür etmekte ağız kanserine neden olabilir
dedem boğaz kanserine yakalanıp ölmüştü, o da oralcıydı ?sen hakkatten yani be olm ya
partnerinize deep throat yapmamasi hususunda tembihlerseniz en azindan girtlak kanseri ihtimali azalirProf. Dr. Oytun Erbaş:"Gırtlak kanserinin ve ağız kanserinin en önemli sebebi oral seks.
hocam sen sapık mısınpartnerinize deep throat yapmamasi hususunda tembihlerseniz en azindan girtlak kanseri ihtimali azalir
hayir uzmanimhocam sen sapık mısın
Orda her türlü kurala uyuyorlar burda her türlü kuralı eziyorlarGurbetcilerin ülkeye gelmesi ya yasaklansın ya adam gibi araba sürsünler
birini tokatlayacagım bi gün

@Murat Onder bi baksın anlar tesisattanİş için şehir dışına çıktım ama ablam musluk bozuldu diye foto atmış.
Ekli dosyayı görüntüle 328683
@Aybars Ay işin yoksa uğrayıp tamir için yardım eder misin?
Konu o kadar kolpa ki mention bildirimi bile gelmemis yeni görüyom kolpadan kaçınalim demiyoruz bosunaaşk acısı çekiyordum başka bi kız bulunca hemen geçti
@Aybars Ay @Gökhan Aytepe @Ferhat Koç @Oğuzhan Sesko @Doruk Ata TANRIVERDİ @Naci Liboş

gerçek mevzu necipKonu o kadar kolpa ki mention bildirimi bile gelmemis yeni görüyom kolpadan kaçınalim demiyoruz bosuna![]()
gerçek mevzu necip