Geniş Aile

Cevap: Geniş Aile

Cevahir'in Mürsel'i vurduğu sahne mükemmeldi :D Mürsel'in yakarışı, Zekai'nin merdivenlerden uçması falan :D Dakikalarca güldüm :D

Araba sürme sahnesi harikaydı :D

cenaze naamazında ettehiyatü ye duran ulvii :D :D

Otobüste tutacak yer bulamayıp milleti avuçlayan Ulvi.. :2aloh1:

Daha yeni transfer olan rakip futbolcuyu sakatlayıp 3 hafta oynayamamasına neden olan kazma stoper Ulvi.:o

20 ile giden kamyonetin arkasına takılan ulvi :Dkendi evinin ziline basıpda kaçan ulvi:D

O değilde Facebook'ta **kunu çıkardılar Ulvi'nin.

Sonunda seri bölümler yapmaya başladılar, bir bölümde oluşup gelişip biten hikayelerden sıkılmıştık.

Erkin Koray'ın komşu kızı isimli şarkısının içine edişi hariç her şeyiyle mükemmel bir dizi. O güzelim karamsar ve slow şarkıyı o hale getiren kişilere selamımı gönderiyorum. İnsanlar o şarkıyı yıllardır ''üzülerek, dertlenerek, efkarlanıp karamsar bir havaya bürünerek'' dinlerken ve şarkımız bir klasik olmuşken, ''bağna birkez gülmezmissin komşuaaa kızığaaaa, gönlüm sennin kalbim sennin komşuaa kızığaaaa dıtdırırırırırrırırırı'' şeklinde disco müsikis haline çeviren muhtemel ''şekilli gençlerin oluşturduğu grup'' un Allah belasını vermesin diyorum.

Ha Gripin o grup.

Bence sende bi Gripin iç. Sakinleş dostum nedir bu sıkıntı.

lise 1 de dinlemeye başlamıştım bu şarkıyı. elime dünden esintiler 1, dünden esintiler 2 geçmişti teyp kaseti olarak. Erkin Baba'nın ne olduğunu anlamıştım tam o yıllar. Komşu kızı inanılmazdı, böyle canın sıkkınken iyice sıkılsın, ve bu sıkılma anı sana keyif versin diye dinlerdin o şarkıyı. arşivimin 1 numarasıydı. şimdi bu zırtolar bir dizi için bu şarkıyı serdar ortaç kıvamında söyledikten sonra, ben sadece onlara kızmıyorum. Bu şarkıyı böyle yapma hakkını veren Erkin Baba'ya da kızıyorum. Neden yani, bu hale getirsinler diye mi yaptın erkin koray şarkıyı. biz niye dinledik o zaman o kadar. daha da sinir bozucu olan, orjinal versiyonunu bilmeyenler, bu şarkıyı bugüne kadar duymamış olanlar, geniş aileyi izlerken duyup ''ohaaa mükemmel yaa'' diyorlar. orjinalini dinleyince de burun kıvırıyorlar. ''ııh, yenisi daha iyi'' diye.

sinirim bozuluyor.

Geri
Üst Alt