Geniş Aile

Cevap: Geniş Aile

Zuhal Topal hiç rolünü yapamadı.:D Ulvi komediydi her zamanki gibi..:D

Cevahir ('den Mürsel'e) ; Kim koydu sana çocuğu ?

:2aloh1:

kütük: lan zek! oğlum bak biz özümüzde çok sporcu çocuklarızdır ha, ama böyle küçük yaşta yetkililerden kaçınca böyle biraz tekniğimizi kaybettik; ama yine de at pazarında böyle premier lig kalitesinde top oynar, serie-a kalitesinde de şike yaparız yani.

:D

Konu sıkıntısından mıdır nedir bilinmez ama saçmalamaya başladılar eski tadı kalmadı

Konu sıkıntısından mıdır nedir bilinmez ama saçmalamaya başladılar eski tadı kalmadı

Aynen izlemiyorum bile artık..

O mantıcı muhabbeti kısa süremeseydi biraz daha devam ederdi konu.. Seneye devam etmez bence..

Şukufe'ye bu kadar erkeğin yazması ve herkese pas atması çok saçma.. Türk milleti bu kadar geniş değil.

Akşam Adını Sen Koy filmini izledim mesela o da bunun gibi.. Saçma ötesi bir filmdi..

Bundan sonra Tuna Kiremitçi adını bir filmde gördüğüm zaman kesinlikle izlemem.. Herkes kendini Çağan Irmak sanıyor..

Dün akşamki bölüm bu dizinin en sıkıcı bölümüydü.

Her bölüm aynı tempoda gidemezler.Arada sıkıcı bölümler de olacaktır bundan daha doğal ne var ki?Dünkü bölüm sıkıcıydı hakkatende ama Bilal müthiş sözüyle yine yardırdı.:D:asd:
``Kıyafetle ayrı bir çekiciyim,çıplakken imdat çekiciyim.``
:asd:

Kendinizi gülmek için zorlamayın.Kesinlikle dizinin ne kadar saçma bir hal aldığını farkedeceksiniz.Bir tek Geniş Aile'yi izlerdim artık hiç dizi izlemiyorum.

Ulvi esprileri tam cıvımaya basladı derken

"Asansorde inecek var diye bağıran Ulvi" repliği geldi.

Diziyi 5 yıla yaymak için hiç konu ilerlemiyor.İzleyecileri sıkıyorlar hiç farkında değiller.

Ulvi'nin kahvedekilerin kullağını ellediği sahne süperdi.Dün iyiydi geçen haftadan.

Hiç izlemedim ama Türk Malı dizisini güzel giydirdiler dün ki bölümde :D Komik mi lan bu falan diye. Geniş Aile'nin yanında hiçbirinin esamesi okunmaz.

Türk Malı'na geçen baktım öyle iyiye benziyor, şafak sezerin yanındakı eleman komedi:D

turk mali sacma ya bikere bakayim dedim katlanamadim genis aile bir numara dunki bölümde güzeldi

Türk malı baş agrısı gibi..Hep aynı şeyler tekrarlanıp duruyor..

Geri
Üst Alt