George Gardi Röportajı 2. Bölüm: "Morata'ya gitmesinler diye Talisca'ya teklif yaptım"

Adamın elinin değdiği her takım şampiyon oldu. Yiyor ama yapıyor.

Aynısını düşünüyorum.

Adam sonuçta komisyonunun peşinde. Komisyonla çalışan sportif direktör de ne kadar mantıklı olur tartışılır.

Komisyona bağlı sözleşmeyle transfer komitesi altında bir görev verilebilir. Ama transfer komitesini yürütecek bir yönetici yok şu an. En basiti adamlar daha yöneticilik işini beceremiyor, biz de bunlardan transfer falan bekliyoruz. Bunların kendi başlarına yapabileceği transferleri de gördük 8 Milyona Cuesta, 18 Milyona Sara. Yazık günah şu paralara.
Reis şampiyon olacağız.Ve bu yönetim hiç değişmeyecek.Transferde gene aynı tas aynı hamam devam edecek..
Yorumcuları falan dinliyorum gardi ile alakalı beş para etmez yorumlar..Hiçbir halt bildikleri yok.Masal anlatıyorlar.

Hala yapılan rezil transfer hatalarının ciddiyetinin kimse farkında değil.Olacak iş değil.

Komisyonuna bağlı değişir bu durum. Sonuçta bir mendez de değil senelik 50-100 kazanıyor olsun.
Mevcut duruma bakarsan öncelikli olarak bizle çalışıyor. Bizim tffye bildirdiğimiz menajerlik ücretine bakarsak adama vereceğin onun da kabul edeceği bir bedel çıkar.
300 bin euro için yurdum esnafı gibi davranan yöneticin var senin. 6 milyona bitecek adamı almayıp 11 milyona saplanan oyuncu var.

Bu işe öyle bakmayın gerekiyorsa 10 milyon maaş yazarsın al sat sana hayvan gibi getirisi olur.

Herif keriz mi abi komisyondan daha fazla kazanacaksa niye yönetimin parçası olmak istesin.
Şöyle bakmak lazım olaya, bu adama sen gitmezsen senden aldığı komisyonu kazanamaz yani buradan 0 gelir yazar.

Ayrıca bu sene eldeki mevcut yetenek fukaraları sebebiyle 4 transferden 50 milyon eksi var ve yerlerine hala adam bakıyoruz.

Belki jakobs için 5-6 bir yere götürecek, jelert için yatırım ayağına 8-10 müşteri bulacak.
Hiç çalışmazsan yazacağın en büyük kar 0 tl.

Yazın satılma olasılığı yüksek.
Nelsson, Zaniolo, Barış, Yunus hatta Eren var.

Şuradan çok ciddi bir gelir gelebilir. Sen şimdiden bu adama sınırlarını çizersen hiç beklemediğin para gelir. Çizmezsen nelsson, zaniolo kiralık yada 3-4 milyona birilerine gidecek.
Barıştan da alacağın 8 falan.

Yazın çok ciddi bir değişimden geçeceğiz. Gerekiyorsa 1 senelik bir anlaşma bile şimdilik işimizi görür.

Bu adamı aradan çıkarıp yazın son günlerde yandım anam gel dersen bu sefer sana da daha da gelmez emin olun.
Aslına bakarsanız çalışmak için son bir hamle yapmış durumda.
Seneye o nasıl oldu nasıl bize getirmedi beşiktaşa getirdi hain gardi diye keltoşlar çıkar algı yapar yine.

Başkan aklını başına alıp sportif aşyi küçültmeli zaten divanda da bu konuda eleştiri oldu ki bu adamlar orayı daha da çok düşünüyor.

Reis şampiyon olacağız.Ve bu yönetim hiç değişmeyecek.Transferde gene aynı tas aynı hamam devam edecek..
Yorumcuları falan dinliyorum gardi ile alakalı beş para etmez yorumlar..Hiçbir halt bildikleri yok.Masal anlatıyorlar.

Hala yapılan rezil transfer hatalarının ciddiyetinin kimse farkında değil.Olacak iş değil.
İlk şampiyon olamadığımız sezonda maddi tökezleme başlar ve bu hataların faturasını öderiz çile çekerek zaten.

Geride bırakacakları enkaz büyük olacak bir yerden sonra.

Marifetmis gibi anlatiyor
Taliska ve sikinyar sayesinde sampiyon olabilir herifler

Marifetmis gibi anlatiyor
Taliska ve sikinyar sayesinde sampiyon olabilir herifler
İkiside bok gibi transfer. Maliyet performans açısından. Skriniari uyguna tamamlıyor, yönetim bekletiyor olmuyor, taliscayi sapliyor diğer takıma. Taliscanin oyunu son maçlarda da değişmedi, yürüyerek oynuyor hala. Değişen şey osayi ve maximen. Fizik gücü takım olarak artınca taliscanin yürümesi daha az göze batmaya başladı. Belesten attığı goller birşeyi değiştirmiyor. Şahsen ben hayatta istemezdim taliscayi. Skriniar denilen herif takımın çehresini değiştirdi, doğru ama sebepte yonetimin oyalamasi.

bunlar ondan kudurdu taliscaya girdiler falan diye. beter olsunlar. skriniarda da bize yaptılar muhtemelen aynısını.

Adam parasına bakacak ama hiç olmazsa düzgün oyuncular getirebilir.
Varsın Dou'den extra 500 bin kazansın. Hem yine 15 milyondan olduk hem de sıfır katkı alıyoruz. Doue konusunda sadece ibrahim değil Okan Buruk da hatalı. Ne olursa olsun istiyorum demeliydi.

Futbolun F sinden anlamayan ve anlamak zorunda olmayan yöneticiler neden oyuncu transfer ediyor?Kendi ceplerinden çıksa 50 kere düşünürlerdi oyuncu alırken.

Hatipi kovalim, Transfer yapacagimiz zaman gardiye basvuralim olsun bitsin

Mendez olayı bambaşka bir şey olmalı. 3 portekiz takımının maddi darboğazda olduğunu okuyunca şok olmuştum

Biz böyle adamları genelde büyçe olmadığımda getiririz 😂😂

Abi adam diyor ki icardi, osimhen, mertens gibi bi sürü daha oyuncu ilk benim elime gelecek. Bu işin adını koyalım kaçar gider sonra gidip kerestelere para saçıyorsunuz.

Bu elif transferi de aslında oyuncularınızı iyi oralara bir yerlere okuturuz merak etmeyin muhabbeti.

Olm dursunu falan kovalım gelsin kulübü de yönetsin :asd:

Keremi 20'ye falan satardı bu adam.
bizim yöneticiler gardinin getirdiği adamı kendileri getirmiş gibi show yapma peşindeler. Showcu yöneticileri Ouzbek ne diye hala yönetimde tutar anlamak mümkün değil. Gardi'de bizde eşek başı değiliz adını koyalım sportif idari menejer cart curt diyor. İşi bilen adama ödenen paraya acımayacaksın bu adam tam bir profesyonel en azından 1-2 sene daha kendini ispat etmek için düzgün oyuncular bulup getirecektir.

Aynısını düşünüyorum.

Adam sonuçta komisyonunun peşinde. Komisyonla çalışan sportif direktör de ne kadar mantıklı olur tartışılır.

Komisyona bağlı sözleşmeyle transfer komitesi altında bir görev verilebilir. Ama transfer komitesini yürütecek bir yönetici yok şu an. En basiti adamlar daha yöneticilik işini beceremiyor, biz de bunlardan transfer falan bekliyoruz. Bunların kendi başlarına yapabileceği transferleri de gördük 8 Milyona Cuesta, 18 Milyona Sara. Yazık günah şu paralara.
Okan Buruk'un da onay vereceği daha önce kulüpte oynamış veya İngiltere bağı güçlü, orada görev yapmış bir sportif direktöre ihtiyaç var. İngilizler bu süreçleri daha profesyonel yönetiyorlar, direktör kültürü gelişti. Nasıl ki Alman hocalar futbolu sıfırdan öğretti, İngiliz yöneticilerin de sıfırdan yöneticiliği öğretmesi gerekiyor. Kesinlikle İtalyanlardan uzak durmak gerekiyor. Onları böyle menajer veya aracı olarak kullanmak lazım.

Geri
Üst Alt