George Gardi Röportajı: "Victor bana söz verdi"

son dönemin hala aktif kilit oyuncularını getiren adam. davinson, toreira, mertens, icardi ve unuttuğum kesin vardır. arada tutmayanlarda vardır muhtmeleen. ziyech zaha vs. ama iskeletin kurulmasında ciddi katkısı var. özellikle osimhen transferiyle konuyu bambaska noktalara getirdi. geçtiğimiz yılların sampiyonluğunda katkı sahibiydi birden fazla oyuncuyla, bu sene ise osimhen ile bizi yarısta tuttu diyebiliriz. eğer olmasaydı osimhen bjk ile 3.lük mücadelesi yapardık icardinin sakatlığından sonra. allah yüzümüze güldü bir yerden aldı ama diğer yandan bambaska bi oyuncuyu verdi.
bu adamın ağını kullanabildiğimiz kadar kullanmalı. yöneticilerin hepsi bu tarz islerde vasıfsız. iyi bi menajer ile calısmak tek çıkar yol. arada verilen 3 5m a takılmamak lazım.
bu takımı sampiyonluğa götüren şeyler bunlar. şampiyonluk demke taraftarı sahanın içine çekmek full stad oynamak, store gelirlerinin artması demek. özellikle cl faktörü de işin içine girince +40m avro demek. hem prestij hem para kazanmaya çıkıyor yolun sonu. o yüzden arada aldığı paralar helal olsun.

Abi çok başlılık kötü, o kadar transfer yapılıyor herkes topu birbirine atıyor yok ibo yaptı yok kavukçu yaptı vs vs en azından tek bir isim olsun transfer başarısız mı onun başını yeriz bu ikilikler yüzünden herkes taraftarın yüzüne bakabiliyor hala...

Buchi Laba: "Gardi'nin Skriniar transferi sonrası seçenekleri Dier ve Danso'ydu. Danso ile %100 anlaşma sağlandı ancak Gala daha ucuz olduğu için Cuesta'yı seçti."

Maraz çıkar yapma...
Ucuz hali 8se ötekine kaç verecektik acaba

Adam karavana atmamış hepsi başarılı transferler.10 tane adam almakla olmuyor işte hepsi yedek klübesinde.

Koçun kibri sayesinde bu adam fb ile çalışmamış belkide 3 senelik üstüste şampiyonluğun mimarı olmuş. Hala onun getirdiği topçuların ekmeğini yiyoruz. Ben başkan olsam bu adama tek yetki veririm., paraları çar çur etmezdim. Ama bizde sırf başarıda kendisi ortak olmadığı için bile egellemek isteyen bir güruh var, bu ortamda büyük başarılar zor bence.

Osimhen konusunda içeriden gerek yok diyen gerizekalılar kim di acaba ??

Hatipin kuluple ilisigi kesilmedikce transferde burnumuz boktan kurtulmaz

Gardi adamdır, çürük mal getirmedi ve kazıklamadı bizi hiç. Cuestaya 8 milyon veren mi gs ye daha faydalı yoksa gardi mi.

ben mi yanlış okudum yoksa adam ne erden ne hatip ne başkası herşeyi ben yaptım dememiş mi

George Gardi: "Milan Skriniar yerine Şampiyonlar Ligi’nde oynayan alternatif oyuncularım vardı. Galatasaray yönetimi düşünceme katıldı ancak benim tavsiyelerim dışında kendi stratejileriyle alternatif stoper transferine yöneldi."

George Gardi: “Bana yöneltilen eleştiriler, kulüp içi 'doğal' zorluklardan kaynaklanıyor. Geçen eylülde başkana tam yetki talebinde bulundum ama kulüp kendi sistemini ve stratejisini uygulamayı sürdürdü ve bu da ocak ayında daha güçlü işler yapılabilecek bir dönemin kaçırılmasına neden oldu.

Benim amacım Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nin son aşamalarında sürekli rekabet eden Avrupa’nın elit kulüpleri seviyesine çıkarmaktı."

George Gardi: “Her transferin kendi zorlukları var. Yıldız oyuncular dünya devlerinin radarında ve onları Türkiye’yi ilk tercihleri yapmaya ikna etmek hiç kolay değil.

Örneğin Davinson Sanchez transferi tam altı ay sürdü. Çok sayıda engel vardı. Yaklaşık 10 milyon euroluk bir bedelle bu transferi tamamlamak büyük bir başarıydı.”

Geri
Üst Alt