George Gardi Röportajı: "Victor bana söz verdi"

Bu yönetimin gercekten defolup gitmesi lazim.

Transferi tamamen teknik direktör ve gardiye teslim etmek lazım artık. Hoca ihtiyacı olan mevkiyi söylemeli gardi de uygun isimleri bulup hocaya seçmesi için sunmalı. Bütçe onayı da sadece başkan da olmalı. Aradakiler transferi çorba yaptılar milyonlarca euro çöpe gitti

George Gardi: "İşimde her zaman çalıştığım kulüp ve oyuncular için en iyisini yapmaya çalışırım ve kendi çıkarımı ön planda tutmam. Yakın zamanda Galatasaray yönetimiyle bir toplantım olacak ve kulübün benimle nasıl devam etmek istediğini öğreneceğim.

Futbolda başarı, sorumluluğu alacak doğru kişiyi seçmekle mümkün olur. Abdullah Kavukçu’nun yönetime katılmasıyla birlikte ilişkimiz olumlu yönde gelişti."

Şampiyonluk gelirse bu adama yazar. İbo’ya tav olmamıştır adam. İyi iş çıkardı Gardi.

hatiopglu gibi zararli bir kene yerine gardi gibi bir akrebi her daim tercih ederim

Cuesta 8 milyon yiyeceğine bu yesin ama tabi amaçları belli. Bu adamı Eylül'e kadar barındırmazlar sonra taraftar tepkisiyle tekrar çağırırlar. Tabi Haziran Eylül arası yapacaklarını yaparlar

George Gardi: "Oyuncular için teklif getirdiğim durumlar da oldu. Örneğin, Batshuayi’yi Frankfurt’a ben sattım. Zaniolo’nun Aston Villa’ya kiralık transfer sürecini ben yönettim.

Torreira için, Galatasaray’ın ödediğinin iki katından fazla bir teklifi İtalya’dan getirdim.

Abdülkerim ve Nelsson için Arabistan ve Fransa’dan gelen kesin transfer teklifleri oldu ama kulüp tarafından reddedildi."

Ismi Gardi değildr Kaya Çilingiroğlu olsaydı o zamanda böyle gel diye yalvarir miydiniz?

Bu herifin futbolla isi yok amaci komisyonlari koparip karilarla yemek. Bize sporun icinde yetismis globalde sözü dinlenen, ikna yeteneği olan class adam lazim. Kadin programlarina falan katilip goy goy yapanlar değill

Ismi Gardi değildr Kaya Çilingiroğlu olsaydı o zamanda böyle gel diye yalvarir miydiniz?

Bu herifin futbolla isi yok amaci komisyonlari koparip karilarla yemek. Bize sporun icinde yetismis globalde sözü dinlenen, ikna yeteneği olan class adam lazim. Kadin programlarina falan katilip goy goy yapanlar değill

Tetikçi gazeteciler birazdan komisyoncu Gardi haberlerine başlar.Bence bu röportajdan sonra bizimle çalışma ihtimali kalmadı.Bu yönetimin kendi başına iyi oyuncu alma ihtimali yok.

Herif marka ve işe yarayacak adamları getiririm demiş. Şu başarının üzerine hala yok gardi kenarda beklesin komisyon istiyor diyen adamın beyin kıvrımına sümkürürüm.
Adamlara osimhen getiririm demiş icardi ve bats var demişler.

Bunu diyen adamların bu kulüpte hala yer alıp devre arası kulübü 25 milyon euro dolandırmasında imzası olan kim varsa dava edilmeli. Ulan bankalar birliği diye ağlayıp nerede mal varsa para saçıyorsunuz.

Yargılanacaksınız kardeşim.

Tabi ki bu herif futbolda tek yetkili olmalidir ama biz bunu niye yapalim ki ha"Top" ile yeni cuestalar bulmak varken

Buchi Laba: "Gardi'nin Skriniar transferi sonrası seçenekleri Dier ve Danso'ydu. Danso ile %100 anlaşma sağlandı ancak Gala daha ucuz olduğu için Cuesta'yı seçti."

Maraz çıkar yapma...
17 milyon az verip 8 milyon zarar yazarak kar etmişiz gibi görünmekte.

Kendi şirketinde aptallığından dolayı 6 ayda 50 milyon euro zarar yazsa ortalığı yıkarlar

Adam karavana atmamış hepsi başarılı transferler.10 tane adam almakla olmuyor işte hepsi yedek klübesinde.
Adamın futbolcudan anladığı vizyon sahibi olduğu o kadar belli kii..
Hani çok para verip herkes alır gibi bir durumda siz konusu değil.Örnek tor,sanchez gibi transferler.
Transferde karavana tabiki olur.Bu adamında karavanası olur.Ama yüzde olarak başarısız olması mümkün değil.

Bizde son dönemlerde yapılan rezil transferlerin açıklaması yok.Tek başına istifa sebebidir.

Hem transferler hem klübün haklarını koruma noktasında Gardi artı erden timur gibi güçlü bir iki yöneticinin etrafında bir komite oluşturulmalı.
Bu oluşumu yapmalıyız.Aksi taktirde çok büyük rezillikler kaçınılmaz olur.

Katılıyorum. Adam profesyonel, kazancı doğrultusunda hareket ediyor ve kendini bizim taraftara iyi pazarlıyor. Transferlerden ya da kulüp adına yaptığı hizmetlerden komisyon kazanan bir insana kesinlikle tam yetki falan verilmemelidir. Tabi burda bizim mevcut transfer sisteminin garabetliği de ortadan kaldırılıp gerçekten bu işten anlayan, dünya futboluna hakim insanlardan oluşan bir yapı kurulmalıdır. Bu yapının çatısı altında Gardi belli başlı transferlerde yine görevlendirilebilir.

Ali bu adamla da arayı limoni yapmış yoksa fb sırf bizdeki icraatları yüzünden teklif atardı niye atmıyorlar yanlarına çekmiyorlar deniliyordu meğerse Ali yine batırmış baştan işi.

Geri
Üst Alt