George Gardi Röportajı: "Victor bana söz verdi"

Hocam biraz kendini her şeyde övmüş gibi. İcardi'yi getirmekte Erden Timur kadar katkısı olduğunu düşünmüyorum mesela ama kendi üzerine almış. Hatipoğlu yerine her türlü kendisinde olsun yetki o ayrı da burada çarpıttığı çokça şey vardır bence.
Vallahi kendini az övmüş bence. Osimhen gibi bir herifi şu yaşında koparıp getirmiş adam.
Ben yerinde olsam yönetimini kov ben direkt buradayım diye küstahça konuşurdum.

Yüksek maliyletli disi oyuncu alabliyor mu? Sonucta tek ligde basarili olmak icin 100 milyon giderili kadro yapmaya gerek yok.

1 Milyardan fazla zarar aciklamadik mi tek 6 aylik periyot icin? Ligde basarali olmak icin, bu kadar zarar yapmamiliyiz bence. Yoksa ne Florya ne Riva kurtarir bizi.
Gidip cuesta, jelert, jacobs'a toplamda 27 milyon civarı verirsek zaten sırf buradan 1 milyar lira zarar ederiz. 3 tane hiç kullanmadığımız topçu. Transfer işini ehline vermezsek daha çok zarar ederiz

Gidip cuesta, jelert, jacobs'a toplamda 27 milyon civarı verirsek zaten sırf buradan 1 milyar lira zarar ederiz. 3 tane hiç kullanmadığımız topçu. Transfer işini ehline vermezsek daha çok zarar ederiz

Adam gibi transfer yaparsak ve abuk zubuk maas dagitmazsak, 20 milyon net az maasla da sampiyon oluruz. 22/23 maas giderimiz mesela gayet iyi seviyedeydi. Sonra star star diye iyice bokunu cikartmaya basladilar.

Adam gibi transfer yaparsak ve abuk zubuk maas dagitmazsak, 20 milyon net az maasla da sampiyon oluruz. 22/23 maas giderimiz mesela gayet iyi seviyedeydi. Sonra star star diye iyice bokunu cikartmaya basladilar.
2022-2023 de icardi, torreira, mertens gibi starlar geldiği için şampiyon olduk. Bu isimler bizi şampiyonluğa taşıdılar. Mesele doğru yıldız topçu hamleleri yapıp yanına doğru görev adamlarını eklemek. Zarar sırf yıldızdan edilmiyor. Önceki dursun döneminde nekadar çer çöp varsa aldık ve battık , erden timur gittikten sonra yine aynı alışkanlığa döndüler. Cuesta,jelert,jacobs gibilere dünya para verdik 1 kuruşluk fayda alamadık. Gs büyük takım küçülerek başarıya ulaşamaz, örneği yok. Senin dediğin strateji orta-alt sıra takımlara uygun

Şimdi konuşup yakın zamanda toplantı olduğuna göre rahatlıkla söyleyebilirim ki yönetim gardiyi istemiyor

İbrahim Hatipoğlu:
sir-alex-ferguson-alex-ferguson.gif

bir daha bizden iş alması çok zorrrrr.

Talisca'yı biz hiçbir zaman istemedik zaten bu tamamen taktik olarak yapılmış bir hamle. Ki zaten kimse de herhalde Talisca'yı almadık diye yönetime vurmaz, saçmasapan bir transfer zira.

Bizim yapmadıklarımızdan ziyade yaptıklarımız zaten insanı delirtiyor.

Boşuna Gardi'ye yetki verin demedik. Gardisiz 30 milyon soktular 30 kuruşluk katkı almadık.

Geri
Üst Alt