GSC Haber George Gardi: "Transferler devam edecek!"

Kavukçu borsada 1 e 400 sermaye artırımını kabul ettirince transferleri Kavukçu'ya vermiş Dursun

Dursunun şöyle bir tavrı var ya, kervan yolda düzülür veya pislikleri halı altına süpür bişi olmaz gibi

Transferi kavukçuya vermiş ama hatipsona sen geri çekil dememiş

BU sefer iki başlılık olunca transferler uzamış. İnatlaşmışlar. Şikrinyarı ben bitircem ben mikau bitircem diye diye inat etmişler

Dursunun hatası aslında. BUnları hiç karıştırmıcaktı, siz parasını verin kardeşim, GARDİ yapacak transferleri, en son gider foto çekilirsiniz dicekti

Bu kadar

hatırlamak istemiyorum kendisini fakat

Abdurrahim ALbayrak "Galassarayda transfer BITMEZ" demesiyle

Gardi'nin "Transferler devam edecek"

arasında sadece tipte fark var .

Cukkalama devam edecek diye anladim ama

Helal olsun gardi dayı sen bu işi biliyon hem takipci kasiyor hem para

Darphane gibi adam

Nerede lan transferler?

Ulan artık ihtiyacımız olan mevkilere adam getir.

Kavukçu borsada 1 e 400 sermaye artırımını kabul ettirince transferleri Kavukçu'ya vermiş Dursun

Dursunun şöyle bir tavrı var ya, kervan yolda düzülür veya pislikleri halı altına süpür bişi olmaz gibi

Transferi kavukçuya vermiş ama hatipsona sen geri çekil dememiş

BU sefer iki başlılık olunca transferler uzamış. İnatlaşmışlar. Şikrinyarı ben bitircem ben mikau bitircem diye diye inat etmişler

Dursunun hatası aslında. BUnları hiç karıştırmıcaktı, siz parasını verin kardeşim, GARDİ yapacak transferleri, en son gider foto çekilirsiniz dicekti

Bu kadar
Ulke, dize kadar peskes, pislik ve ahlaksizliga bogulunca kurumlarinda payini almasi cok normal.

Herifte karizma var.

Komisyoncu herif, ama Galatasaray kulübünü temsil edecek adamlar bu tarz adamlar olmalı. İbo mesela hiç yakismiyor Galatasaray'a. O biyiklari görünce teklif ne olursa olsun ben red ederdim Topcu olsam.

Bu adam olmasa zurna dürüm bile alamayız muhtemelen.

Bats gidiyorsa bir şeyler yapıyor oraya reis.

20 lik topçu getir reis artık okan hocama bakma sen. Genç adam da lazım

Herifte karizma var.

Komisyoncu herif, ama Galatasaray kulübünü temsil edecek adamlar bu tarz adamlar olmalı. İbo mesela hiç yakismiyor Galatasaray'a. O biyiklari görünce teklif ne olursa olsun ben red ederdim Topcu olsam.
adam aracı menajer. İşini yapıyor hakkı olan komisyonunu alıyor doğal olarak. Gayrı ahlaki birşey yapmıyor ki, işi bu

söylesene Gardi transferler nerde

Geri
Üst Alt