Furkan Kaya
Tecrübeli Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.415
- 5.444
- 1.043
garbi baba içlerinden geçmeye geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba bu hatip mi yayiyordu transferleri. Moratayi buna soylememislerhatip istifa edecek gibi
kavukcu gardi ile takılıyor zaten
Hatip'e söylemesine gerek yok. Okan hoca ve başkan bilsin yeter. Moratayı hatipoğlu bilse tüm muhabirlerin ağzında sakız olurdu yine ve iş bozulurduAkıllı adam ama Hatip'i durdursun.
Duyarsa bozar hemen.
Ulke, dize kadar peskes, pislik ve ahlaksizliga bogulunca kurumlarinda payini almasi cok normal.Kavukçu borsada 1 e 400 sermaye artırımını kabul ettirince transferleri Kavukçu'ya vermiş Dursun
Dursunun şöyle bir tavrı var ya, kervan yolda düzülür veya pislikleri halı altına süpür bişi olmaz gibi
Transferi kavukçuya vermiş ama hatipsona sen geri çekil dememiş
BU sefer iki başlılık olunca transferler uzamış. İnatlaşmışlar. Şikrinyarı ben bitircem ben mikau bitircem diye diye inat etmişler
Dursunun hatası aslında. BUnları hiç karıştırmıcaktı, siz parasını verin kardeşim, GARDİ yapacak transferleri, en son gider foto çekilirsiniz dicekti
Bu kadar
Vermediysek de kovulmalıCidden yetkiyi Gardi’ye verdiysek Hatip ve Kavuk acilen kovulmalı
adam aracı menajer. İşini yapıyor hakkı olan komisyonunu alıyor doğal olarak. Gayrı ahlaki birşey yapmıyor ki, işi buHerifte karizma var.
Komisyoncu herif, ama Galatasaray kulübünü temsil edecek adamlar bu tarz adamlar olmalı. İbo mesela hiç yakismiyor Galatasaray'a. O biyiklari görünce teklif ne olursa olsun ben red ederdim Topcu olsam.