- 18 Eylül 2018
- 15.629
- 11.972
- 1.473
Şimdi bu adama yıllık 2-3 ateslense zararmi ederiz. Adam tuttugunu koparıp getiriyor. Hocalar oyuncuları maf etmezse takımlarda şampiyon oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adamın getirdiklerinden kazandığı daha fazladır.Şimdi bu adama yıllık 2-3 ateslense zararmi ederiz. Adam tuttugunu koparıp getiriyor. Hocalar oyuncuları maf etmezse takımlarda şampiyon oluyor
haluka göre okan buruku arayıp osimheni söylemişHerif bizim kulupten daha iyi transfer yapiyo bize. Ne para aliyosa helaldir valla. İcardi-Torreira-Mertens hepsini bu herif getirdi.Muhtemelen Osimhen fikrini de bu ortaya atmistir. İtalya baglantilarini kullanmaya devam ermeliyiz.İtalyadan gelip de basarisiz olan futbolcu cok nadir oluyo bizim ulkede.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben hala 'çekinser' im. Geçen yıl Ndombele-Zaha-Ziyech' i de bu getirdi, Auirer transferinde dahli var mı hatırlamıyorum. Kadro ve oyun yapısına uygun olmayan adamlar için Erden Bey ve Okan Hocayı fazlaca tesir altında bırakmış olabileceği tahminimi belirtmiştim.bu adam kaybedilmemeli. getirdiği adamlara bakın bi ya. belki bi kısmından performans alamadık ama büyük hayaller kurdurtuyor. böyle böyle doğru bulunacak ve başarılı olacağız.
isim olarak o dönem hepsi doğru hamlelerdi aslında. tutmadı mı tutmuyor işte. isimlerinin yari performansını verseler herkes fazlaca tatmin olurdu. bundan sonra olmayacak anlamına gelmiyor ama. isimler iyi en azından taraftara hayal kurduruyor. bu işler hayal kurmadan da olmaz. önce taraftarı inandıracaksın.Ben hala 'çekinser' im. Geçen yıl Ndombele-Zaha-Ziyech' i de bu getirdi, Auirer transferinde dahli var mı hatırlamıyorum. Kadro ve oyun yapısına uygun olmayan adamlar için Erden Bey ve Okan Hocayı fazlaca tesir altında bırakmış olabileceği tahminimi belirtmiştim.
Geçen yılki oyun yapısı için üçü de en başından son derece yanlış profilde transferlerdi. Başka türlü bir oyun için farklı şeyler söylenebilirdi elbette. Burada hata öncelikle Okan Hocaya aittir. Gardi' nin rolü benim tahminim...İsim fetişistlerinin CV lerine bakıp mastürbasyon yapmış olmaları beni bağlamaz.isim olarak o dönem hepsi doğru hamlelerdi aslında. tutmadı mı tutmuyor işte. isimlerinin yari performansını verseler herkes fazlaca tatmin olurdu. bundan sonra olmayacak anlamına gelmiyor ama. isimler iyi en azından taraftara hayal kurduruyor. bu işler hayal kurmadan da olmaz. önce taraftarı inandıracaksın.
ben nokta atışı transfeleer olarak görürüm ya hem zahayı hem ziyechi. sağ ve solda beklenen etkiyi yaratsalar geçen sene cl inde de baska noktada olurduk. kerem + barışında bu kadar etkili oldukları bi sezon rekor sampiyonlugun yanında avrupada güzel bi yol yapma olarak da bitebilirdi.Geçen yılki oyun yapısı için üçü de en başından son derece yanlış profilde transferlerdi. Başka türlü bir oyun için farklı şeyler söylenebilirdi elbette. Burada hata öncelikle Okan Hocaya aittir. Gardi' nin rolü benim tahminim...İsim fetişistlerinin CV lerine bakıp mastürbasyon yapmış olmaları beni bağlamaz.