george gardi

yine yeniden bu adama döndük. adamin getirdigi bozuk oyuncu yok diye hatirliyorum. en iyisi kendisiyle devam etmek.

Sağol heis

Taraftarın bi kısmı ve Hatipoğlu kafasızlık etmeseydi Dybala falan da gelmişti sanırım

Adama yetki verince getiriyor.Kendileri bi mok yapmaya çalıştılar beceremediler 10 oyuncudan ret felan yediler:D

Adam bu gidişle 2025 şampiyonluğunun mimarı olacak. Olmasa işimiz yaşmış cidden. Kilit oyuncuları çözdü.

Baba bırak şimdi morata'yı yeni topçular bitir
20250202_201124.webp

Ne kadar para alıyorsa helali hoş olsun, zira bu adam olmasa bizim beceriksizlerin transfer yapacağı yok.

Ha yaparlar 4 ederi olan Jelert’e 11 falan verip getirirler anca

George Gardi: "Fenerbahçe görüştüğüm ilk kulüplerden biri. Eljif Elmas transferini organize ettim. Napoli, 18 milyon €’yu aşan bir rakam ödedi.

Ancak bu transferin ardından, Sayın Ali Koç’un profesyonelliğimi ve katkımı yeterince takdir etmediğini hissettim. Bu nedenle gelecekte onunla çalışmamaya karar verdim."

Türkiye - Ali Naci Küçük

1744872011220.webp

Ali Koç ve Hatipoğlu düşmanı, liyakatli, kıymetli, başarılı, vizyoner Gardi Başkan'ın kulübümüze demirbaş olarak kaydedilmesini istirham ediyorum.

Osimhen olmazsa Jonathan david çöz be baba

Hatip ve ekibi bunu bizden uzaklaştırıp yoklukta olan ve seneye başarı için yüklü bir borca girmek isteyecek beşiktaşa itmeye çalışıyorlar.
Hatip ve onun yalakalarını kulüpten uzaklaştırıp yolumuza bakmamız lazım. Gerekiyorsa 2 sene daha çalışıp 10 milyon euro daha alsın.
Düğüm çözecek kısa sürede çıkabileceğimiz oyuncuları getiriyor herif hep.
Bu adamla çalışmak bize minimum zarar yazıyor bunun farkında olmayan bazı dallamalar var.
Bazıları kel

Bu adamla calismaya devam. Mumkunse kulubuyle sikintili olan kim varsa ust duzey bu adam getirsin kiralik falan ayarlasin bi sekil. Bizim esseklerin getirecekleri adamlardan daha iyidir misal Cuesta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Medyadaki fenerliler gardiyle aramızı bozmak için yirtiniyorlar. Dursunla yaptıkları toplantıda da işlemişlerdir kesin.

Yaz transfer sezonunda yetki verilirse yine şov yapacak bu sefer Champions League kozuda var elimizde

Geri
Üst Alt