GSC Haber George Gardi'den Zaruri Açıklama

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
George Gardi: "Son zamanlarda Türk medyasında adımın geçtiği çok sayıda haberi açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Ne yazık ki, verilen bilgilerin hiçbirinde en ufak bir doğruluk payı olmayıp; adım yalnızca karalama amacıyla kullanılmaktadır. Adımı karalamak ve kamuoyunu manipüle etmek için kullanan herkese karşı yasal işlem başlatması için Avukatıma tam yetki verdim."

1000147556.webp

Gardi'yi birebir tanımayız etmeyiz ama bu gune dek hiç bir menajerin Galatasaray'i şampiyonlar ligin kalıcı hale getirmek için elimizden geleni yapacağız diye açıklama yaptığını duymadım. Adamin Galatasaray'i sevdiğini düşünüyorum. Ama yönetim 3-5 çapulcunun, kendi cebinden başka hiç birşeyi dusunmeyenlerin lafı ile adamı bizden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Umarim en kısa sürede bu yönetimden kurtuluruz. Fenerlilerin azı ile iş yapmayan birileri gelir.

bir kaç seferdir benzer şekilde karalama yapılıyor bu konuda. daha önce de dursun özbek gardinin açıklamalarına çok sinirlendi bir daha çalışmayacak vb söylemleri vardı seten tarafından. konuda gardinin gs yi çok iyi yerlere getireceğim açıklaması.

Gardi güvenilmez biridir. Icardiyi getirdiğinde havaalanindan karsilamaya gitmstik. Ne dese beğenirsiniz. Burada kerhane var mı?

Erden timurun yüzü kipkirmizii olmustu. Bize bakarak kaslarini kaldirip pardonnn gibisinden bişeyler demisti.

bir kaç seferdir benzer şekilde karalama yapılıyor bu konuda. daha önce de dursun özbek gardinin açıklamalarına çok sinirlendi bir daha çalışmayacak vb söylemleri vardı seten tarafından. konuda gardinin gs yi çok iyi yerlere getireceğim açıklaması.
Özellikle Seten çıkarıyor bu haberleri. Gardi'ye ne garezi var veya onun yerine hangi menejeri destekliyor merak ettim.

Geri
Üst Alt