# Georgios Samaras

Bu sene son senesiydi diye biliyorum Celtic'de. Yarın serbest kalıyor diye gözüküyor.

Sözleşmesinin bittiğinden haberim yoktu. Eğer öyle bi durum varsa çok düşünmeye gerek yok. Gönder Umut'u al Mevlüt ve Samaras'ı 3 çeşit forvetin olsun. +3'de oturmayı da sorun etmez.

Bu maça istinaden konuşmuyorum çünkü şu anda maçı izlemiyorum :D Daha önceki izlenimlerime dayanarak söylüyorum bunları.

Kostarika gibi bir dünya devine karşı böyle oynuyorsa bizde ne yapar düşünemiyorum.

bizden önce birsürü talibi çıkmıştır zaten. havada kaparlar gibime geliyor. ah bizimkiler görse keşke.

istatistiklerine baktim. çok gol atan bir oyuncu degil. çift forvetmi oynayacaz? Skorer kanatmi alacaz yanina? Golleri kim atacak? Burakla beraber verim alabilecegimizi sanmiyorum.

Şuan bütün dünya devleri samaras'ın peşindedir. Kimse dünya kupasının favorisi kostarika karşısındaki oyununa kayıtsız kalamaz. Binmiştir üstüne Vurmuştur sözleşmeyi vurmuştur sözleşmeyi.

Elmander gelmeden önce de yazılanları bildiğimiz için çok ciddiye almaya gerek yok bazı yorumları :ka21: Gelsin takımı sırtlasın diyen yok zaten. Sistemin içinde forvet çeşitliliği bakımından bonservissiz olarak iyi bir seçenek, anlatılmaya çalışılan bu. Ama nerdee...

Geri
Üst Alt