# Georgiy Sudakov

Halit Bozkurt

Büyük Kaptan

Sudakov ilk şampiyonlar liginde izledim. Hangi maçtı açıkça hatırlamıyorum ama baya potansiyeli bir oyuncu. PL takımlarının da ilgisi olduğunu bir kaç yerde okudum. O sayfada ki gibi 45 milyonluk oyucumu bilmiyorum ama 23-30 eder.

Menajeri rahatlıkla Pl'ye götürebilir.Alabileceğimiz oyunculara yönelmekte bence fayda var..
PL’den isteyen kulüpler var zaten. Yanlış bilmiyorsam Fulham filandı. ŞL’ de oynamak isteyebilir. Kaç para isterler tabii bilinmez. Ama 35-40 yaşına dayanmış,geçimsiz, sorunlu adamlar gelip yıllık 10 milyon alacağına 20-25 buna versinler.

PL’den isteyen kulüpler var zaten. Yanlış bilmiyorsam Fulham filandı. ŞL’ de oynamak isteyebilir. Kaç para isterler tabii bilinmez. Ama 35-40 yaşına dayanmış,geçimsiz, sorunlu adamlar gelip yıllık 10 milyon alacağına 20-25 buna versinler.
Dovbyk'ten dolayı bunların menajerini biliyodum.Mudryk'i satınca menajer ekibini geliştirdiler.Ve sürekli Pl Takımları'yla iş yapan menajerler var o ekipte.Biz istesek bile daha maliyetli 1 transfer olur bence reis..

Dovbyk'ten dolayı bunların menajerini biliyodum.Mudryk'i satınca menajer ekibini geliştirdiler.Ve sürekli Pl Takımları'yla iş yapan menajerler var o ekipte.Biz istesek bile daha maliyetli 1 transfer olur bence reis..
Yaptığımız transfer hataları ile bence bir Sudakov paras çıkardı kardeşim. Ama menajerinin netwörkü bu kadar genişse onu bilemem. Haklı olabilirsin.

Arda Turan bize Ahmet Kutucu konusunda gerekli kolaylığı sağlamıştı, bu transfere de olur vereceğinden şüphem yok

Geri
Üst Alt