Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabada saklanıyormuşsun ya ve psikoloğa görünmeyip içsel problemlerinle yüzleşmek yerine ben herkesle iyiyim kimseyle kotu degilim cevremde dedin ya ondan dedim inan bana iyi niyetli yaklaşıyorum sana psikolog=deli doktoru demek değil . Git anlat ona tüm öfkeni yaşadıkalrını düşündüklerini bak gelip bana teşekkür edeceksin
Ve futbolu da bıraktı. Dikkatinizi fotoğrafa verin herkes elleri kaldırmış piqueyi uğurlama derdindeyken, pedri zorunluluktan orada olduğunu çok belli ediyor.
Buradan pique’nin gerçekten de pedrinin annesini gondiklediğini anlayabiliyoruz.
Ve futbolu da bıraktı. Dikkatinizi fotoğrafa verin herkes elleri kaldırmış piqueyi uğurlama derdindeyken, pedri zorunluluktan orada olduğunu çok belli ediyor.
Buradan pique’nin gerçekten de pedrinin annesini gondiklediğini anlayabiliyoruz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.