gerçek hayatta merak ettiğiniz üye hangisi?

tam hatırlamıyorum ya burada gördüm ya da youtube/dailtymotion da gsc videolarından birinde tam emin değilim @Hayri Cund

doruku net hatırlıyorum ama. Çoçuğuyla birlikte foto atmıştı yıllar ewwel
Doruk'un evli olması çok sürreal bir durum değil mi? Babaannesinin bir hikayesini anlatmıştı bana özelden psikolojim bozuldu. Üç gün foruma girmedim. Sigara içtim. İnsanlar niye böyle diye sorguladım kaç gün.

bi o kadar da yerin altında var yeğenim. şu kombinimi giyince gör bir de.

alevli-%C5%9Fort_767199_m.jpg
ayakkabıyı taşımanın ruhsatı var mı damyalabim

Buz devrindeki manny keramettin abiyse,kaplan diego hayri cunddur,bende bu durumda sid oluyorum herhalde

Bir kaç üyenin fotosunu gördüm.
Yıllar önce Hayri'nin fotosunu görmüştüm. Adnan Polat'ı mı ziyarete gitmişti ya da başka bir yöneticiyi mi tam hatırlamıyorum.

Hatırladığım kadarı ile şişko biri kendine küçük gelen bir takım elbisenin içine girip esas duruşta foto çekiliyordu.

Doruk bulanık bir resim atmıştı bir ara, baya ince uzun boylu dik saçlı biri diye hatırlıyorum.

Tanımadığım 2 üye ile buluştum.
Bir üyeyi de isminden tanıdım, oturduğum yerde 25 bin kişi yaşıyor o da bu foruma üyeymiş.

Bir kaç üyenin fotosunu gördüm.
Yıllar önce Hayri'nin fotosunu görmüştüm. Adnan Polat'ı mı ziyarete gitmişti ya da başka bir yöneticiyi mi tam hatırlamıyorum.

Hatırladığım kadarı ile şişko biri kendine küçük gelen bir takım elbisenin içine girip esas duruşta foto çekiliyordu.

Doruk bulanık bir resim atmıştı bir ara, baya ince uzun boylu dik saçlı biri diye hatırlıyorum.

Tanımadığım 2 üye ile buluştum.
Bir üyeyi de isminden tanıdım, oturduğum yerde 25 bin kişi yaşıyor o da bu foruma üyeymiş.
adnan polatı kovmaya gıtmıstı

Vasfi ile Tekirdağ da görüşmek istemiştim. Bana müsait olmadığını söylemişti.

Konya’ya gelip seninle görüşmek istiyorum demiştim Maviş. Hiç birşey dememişti benden hep çekinirdi zaten.

Sene 2009 falandı eski üyelerden Özer abi vardı onunla görüştük. Kendisi 43 yaşındaydı. Bende onu trollemek için yalan söylemiştim beni görünce sen çocukmuşsun ya demişti. Beni dondurma yemeğe götürmüştü sonrada hayatı sorgulayıp forumu bıraktı.

Geri
Üst Alt