Gerçekleri Görün Artık!

Bana göre de yerli lerimizin cogu tok. Selcuk gibi A Class yerli nadir futbolcu var, ama oda Mustafa Sarp gibi oynuyor. Kafasi baska yerlerde. Yeni yerliler kaliteli olsa olmasa, onlara da zaman lazigm, hepsi cuk diye oturacak hali yok, hele ki bizim türklerin alt yapisi zaten hic sayilir

Üstüne Mancini degisik oyucnular oynatir, kizarsiniz, ayni takimi oynatir kizarsiniz, degsik taktik dener, kizarsiniz, ayni taktikle cikar kizarsiniz... adam cabaliyor, en iyi taktigi bulmaya.

Şunu bilin ben Galatasaray şampiyonluktan uzaklaştı diye her gün üzüntüyle yaşayan bir insanım ve içim acıyor eminim çoğu Galatasaraylıda öyledir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana göre de yerli lerimizin cogu tok. Selcuk gibi A Class yerli nadir futbolcu var, ama oda Mustafa Sarp gibi oynuyor. Kafasi baska yerlerde. Yeni yerliler kaliteli olsa olmasa, onlara da zaman lazigm, hepsi cuk diye oturacak hali yok, hele ki bizim türklerin alt yapisi zaten hic sayilir

Üstüne Mancini degisik oyucnular oynatir, kizarsiniz, ayni takimi oynatir kizarsiniz, degsik taktik dener, kizarsiniz, ayni taktikle cikar kizarsiniz... adam cabaliyor, en iyi taktigi bulmaya.

Selçuka şimdiye kadar tek bir laf etmedim ama yeter artık bugün çıldırttı beni kimsenin böyle oynamaya hakkı yok Drogba da aynı şekilde bana göre bir iki maç umut gündoğan, salih ibrahim çoşkun oynamalı, selçuk drogba mümkünse 18 de olmasın,benim yerim nasıl olsa garanti diye top oynadıkları yok, mesaj verilmeli özelikle bu iki oyuncuya

Neyi uydurmuşum?

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 sene üst üste şampiyon olan takım deneme tahtası oldu elde peçetelerle taktik veriliyor hajrovic denen oyuncu var amrabattan fazla bir şey görünmüyor oyuncuda terim zamanında 6 yedik realden ama bu kadar berbat bu kadar silik takım ruhsuz takım hiç bir maçta yoktu mancini Galatasaray'ı anadolu takımı yaptı

Şu kısım komple saçmalık mesela.

Turkiye'deki taraftar profili inanilmaz derecede sadece basariya bagli. Sabir filan hic bir sey yok. Yanlis anlamayin bugun Mancini'nin oynattigi oyun kurdugu takimi bende hic begenmedim ama olaya sampiyonluk diye bakarsaniz bu isin icinden cikamazsiniz. Her sampiyon olamadigimiz sene hoca degistirmekle olmaz bu isler.

4. yildiz olayini nedense cok buyutuyorsunuz. 3. yildizi bu ulkede ilk kim takti? Sonra takan takim ne kaybetti? Hic bir sey. Sen her sene sampiyon olamazsin ki. Biz kendi oyuncularimizi yetistirebilen bir kulup degiliz. Turkiye'deki hic bir kulup degil. O yuzden ulkemizde ki takimlarda istikrar imkansiz. Her sene en az 5-6 oyuncu transfer edip, surekli sistem ve taktik degistiriyoruz.

Fatih hoca ilk geldigi sene 4-2-2-2 oynatti, sonra 4-4-2'ye Engin Emre Elmander Necati'den, bir anda Burak Umut Hamit Amrabat'a dondu, gerek olmadigi halde. Simdi Mancini geldi, oda 3-5-2 oynatmaya calisiyor takima ama eldeki malzeme uygun degil.

2 sene ust uste sampiyon oldu dediginiz takimda ki degisen oyuncu sayisini gorurseniz bu durumun nedeni ni anlarsiniz. Surekli kadro ile oynarsan, adam alip satarsan takim boyle cop dolar.

Hoca yaptirdigi transferlerden 1'ini bile 11 oynatamiyor bir durumdayken cok yuklenildigini dusunuyorum hocaya.

Adam geldigi gibi takimi sonucta gruptan cikardi Sampiyonlar Liginden. 1 senede sampiyon olmayalim, ne olacak? Iflas mi edecegiz? Sampiyonlar Ligine gitmeyecekmiyiz? Neden sabir etmek bu kadar zor?

Eger sen 3 senede 3 farkli oyun sistemi, 3 farkli takim, ve 3 farkli oyun tarzi ile oynuyorsan, istikrarli ve guzel oyun bekleyemezsin. Ayrica takimida yasli, ve basariya tok oyuncularla doldurduk.

Bizim bu sene yasadigimizin daha beterini seneye Fenerbahce yasayacak.

Allahtan United taraftari filan degilsiniz. Stadi yakardiniz herhalde.

3. yada 4. sefer aynı fikirdeyiz:D benim üzüldüğüm nokta biz bu sene şampiyon olurduk, fener bizden üstün falan değil adamları biz motive ettik, kafamızı futbola vermedik sacma sapan gündemler yarattık, 2 yıldır sorunu unutan camia da sorun yarattık ve kendi sonumuzu hazırladık Galatasarayın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır her zaman

Elde peçetelerle taktik veriliyor

Bu nedir kardeşim bu ne yahu :D Adam oyuncu değişikliğinden sonra nasıl bir dizilişe geçeceklerini yazıp veriyor kolayca anlaşılsın diye, bunu sorun olarak gören var :D

Bu nedir kardeşim bu ne yahu :D Adam oyuncu değişikliğinden sonra nasıl bir dizilişe geçeceklerini yazıp veriyor kolayca anlaşılsın diye, bunu sorun olarak gören var :D

peceteye yazıyorsa manası derin oluyor arkadasım peceteye ne yapılır hepimiz biliyoruz sonucta oraya sen gs taktigini yazıyorsun!! manası derin

mancini dalga mı geciyor

2 senedir üst üste şampiyon olan takım örneği çok saçma.

Her 2 sene üst üste şampiyon olan takım, 3. senesinde harikalar mı yaratıyor? Bu takım enkazdı Mancini düzeltmeye denemeye çalışıyor. Daha zamanı var.

peceteye yazıyorsa manası derin oluyor arkadasım peceteye ne yapılır hepimiz biliyoruz sonucta oraya sen gs taktigini yazıyorsun!! manası derin

mancini dalga mı geciyor

Peçeteye yazmıyor kağıda yazıyor kardeşim ; ))))))))))

Oyuncuların hepsi formsuzsa burada teknik direktöre de iki kelam etmek gerekir.

Oyun tarzlarını da bununla bağdaştırabiliriz. Terim rakibi presle boğup takımı rakip sahaya yıkma üzerine bir strateji belirlemişti ilk seneki takım buna uygundu ve bana göre mükemmel sonuç verdi. Forvetler top yapan tutan ve aynı zamanda pres yapan adamlardı aynı şekilde kanat adamları da. İkinci sene kadro değişti anlayış değişmedi. Ama kadro yapısı uygun olmadığı için beklediğimiz sonucu alamadık. Drogba-Burak-Sneijder'li hücum hattıyla Elmander-Necati ya da Baros'lu grup arasında dağlar kadar fark var. Bazı oyunculara da aşırı derecede yük bindi. En başta Melo ve Selçuk. Ki Selçuk'a daha çok yük bindiği görüşündeyim saçma sapan da bir mevkisi vardı ben sol ön libero olarak görüyorum. Melo en azından mevkisi itibariyle demarke pozisyondaydı ve zaman zaman saha içinde dinlenebiliyordu ama Selçuk'un böyle bir opsiyonu da yoktu. Bu seneki düşüşünü ona bağlıyorum biraz da. Kolay kolay ceza almayan ve hiç sakatlanmayan bir adam üç sezondur aralıksız oynuyor ve beklenti sürekli yüksek. Dediğim gibi geçen sene de üzerine büyük yük bindi Melo'yla beraber. Onlardan sonra da Hamit gelir. İyi oynamadıysa da takıma dinamizm ve direnç kattı neredeyse her maç en çok koşan oyuncumuzdu. Velhasıl kelam yanlışlar yapıldı vs ama takımın motivasyon ve saha içi disiplin sorunu yoktu.

Mancini farklı tip bir teknik adam Galatasaray'ı gördüğü yer de farklı dolayısıyla değişik işler deniyor. Bazılarını beğeniyorum bazıları çok saçma geliyor. Ama motivasyon ve saha içi yerleşimde sorun olduğu bir gerçek.

Oyuncuların kötü formlarını bunların toplamına bağlayabiliriz ama Melo'nun yeri apayrı. Ligdeki en iyi futbolcu bana göre. En formda olan orası tartışmasız. Dünya Kupası vs deniyor tabii etkisi vardır ama bence daha çok Melo'nun karakter yapısıyla alakalı bir durum.

Niye yazdım bilmiyorum konuyla da alakası yok ama...

olabilecek senaryo bu takım kötü gitmeye devam eder ki hiç ışık vermiyor gayet olası, iki maç sonra arena da istifa sesleri başlar manciniye ve yönetime, sene sonu ilk 2 nin dışında kalma durumu ortaya çıkarsa istifa sesleri küfüre dönüşür ve yönetim gider ,yeni yönetim manciniyi yollar tazminatıyla olan yine bize olur bu taraftar bunu yapar şaşırmam biz severiz her zaman Galatasarayı dibe çekmeyi, huzur bizim camiada sürekli olmaz

Ben de bugün gerçekleri gördüm.

Bizimkiler başkanından, yöneticisine bu seneyi feda etmiş.

Seneye ise 4.yıldız eğer Beşiktaş lobisi kudurmaz ise garanti bizim.

Seneye olmasa da 4.yıldızı ilk bizim takacağımız bu seneden sonra garanti.

At fav'a bekle.

Galatasaray yönetimlerini sadece Galatasaray yönetimi olarak görmeyin.

Tarihin en çapsız başkanı Adnan Polat döneminde bile Fenerbahçe her şampiyon olduktan sonra şampiyon olmamız tesadüf olamaz.

Kalsaydı 2012'de yine olacaktık. 2013 olamazdık ama büyük ihtimal.

Bizimkiler taraftarın yüzü-suyu hürmetine, isyanına mı yaptı o kongreyi, sebebi Polat'a pastayı yedirmemek. Çünkü 2012'de sıra zaten bize gelecekti. Polat 1 şampiyonlukla yine kahraman olacaktı.

Yukarıda ki mesajın meali

2013-2014 Fenerbahçe

2014-2015 Beşiktaş- Galatasaray

2015-2016 Galatasaray (1 önce ki sezon olamaz ise en geç)

Bu sıralama bir tek Fenerbahçe'nin 2011 şampiyonluğu Trabzonspor'a verilirse değişebilir.

3. yada 4. sefer aynı fikirdeyiz:D benim üzüldüğüm nokta biz bu sene şampiyon olurduk, fener bizden üstün falan değil adamları biz motive ettik, kafamızı futbola vermedik sacma sapan gündemler yarattık, 2 yıldır sorunu unutan camia da sorun yarattık ve kendi sonumuzu hazırladık Galatasarayın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır her zaman

Ayip ediyorsun kardesim senle daha cok ayni fikirde olduk biz :D

Maç esnasında kadro seçimi, oyuncu değişiklikleri sebebi ile Mancini' ye çok sinirlendim. Hoş bu akşam herkes sinirlenmiştir hocaya.

Ama tanımadığı bir ülkede, tanımadığı bir ligde, tanımadığı oyuncularla çalışmak kolay değil.

Ben şu an yapılan transferleri bile tanıdığına inanmıyorum. Tanısa Salih' i bugün orada oynatmazdı. Alalım mı demişlerdir, alın demiştir.

Bu senenin bütün günahı, vebali başkanın boynunadır.

Geri
Üst Alt