gerekiyorsa hakemi de yeneceksin

Gerekirse hakemi de döveceğiz olarak revize olmuş bir cümle tr içinde

Yenemezsin de, peki iştah?

İştah var mı kardeşim? Şampiyonluk iştahı? Bu bizde yok. Kimse kusura bakmasın. İstemiyoruz, belli.

Niye böyle bir şey yapmak zorundayız ağa

Sistemi yıkacaksın bu kadar basit

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu hakemleri yenemeyiz. gördünüz bugün verilmeyen penaltıları. nasıl yeneceksin kardeşim. bize vermedi gitti onlara gotunden uydurdu bir penaltı. hayırlı işler.

arkadas bu hakemleri de yenmeliyiz tamam ama bu her mac nasil olacak ki?

sunlara bak ya

1772307114957.webp

1772306974844.webp

1772306979923.webp

Sokarım hakemine biz rakip takım için çıkıyoruz sahaya

Böyle beylik laflar yüzünden tepemize biniyorlar zaten

Ne hakemi yenmesi ya

Hakem sana düşman mı davranıyor

Onun yedi sülalesinin futbolla ilişkisini kestireceksin bak bakalım noluyor ondan sonra

Agzimiza etti hakem ne topcular ne tribunler gereken tepkiyi veremedi. Böyle yönetim/futbolcu/taraftara böyle hakem!

önce topa vurdu sonra osimhene diyor ama bunun gibi cok penalti calindi önceden, ilk topa vurupda dengesiz bir sekilde rakip oyuncuya vurunca penalti verildigini cok net hatirliyorum bu ligde.

Biz ev sahibiyiz bu nasil faul istatistigi? Resmen dogradi ali maçalan
Screenshot_20260228_203242_Sofascore.webp

Katletti serefsiz hakem. Yoneticiler halen cikip konusmuyorlar. Yaziklar olsun. Haftaya yine rahat rahat bizim alehimize calarlar serefsiz hakemler.

arkadas bu hakemleri de yenmeliyiz tamam ama bu her mac nasil olacak ki?

sunlara bak ya

Ekli dosyayı görüntüle 316987

Ekli dosyayı görüntüle 316982

Ekli dosyayı görüntüle 316983
Her maç yenemezsin zaten. Bu maç yendin ama 2 penaltı 1 kesin kırmızı kart 1 tanede tartışmalı verilmediği bir maç. Bu iş böyle gitmemeli bir noktada önüne geçilmeli ama berbat ötesi ve önüne geçemeyen bir yönetim var. Nasıl devam edilecek hiç bilmiyorum.

Ṣuna bak 1 allahin kulu itiraz etmiyor. Tabiki vermezler. Biz bu hakemleri hakediyoruz malesef

Geri
Üst Alt