Geriye Kalan Maçlarda Umut-Burak'ın Yerine Berk İsmail Oynamalı

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
İtiraf etmeliyim ki yabancı sınırından dolayı sene başında Burak'ın satılmaması gerektiğini düşünenlerdendim.Umut Bulut'un bonservisinin alınmasına da sevinmiştim.Ama bu 2 oyuncumuz özellikle son haftalarda yaptıklarıyla taraftarın sabrını taşırdı.Bundan sonraki maçlarda Umut ve Burak'ın yerine Berk İsmail'e şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.(Drogba'nın sakat olduğu maçlarda geçerli bu durum.Drogba sağlamsa o oynamalı)

Burak olmasa en az + 10 puan toplamistik

Yonetim artik el atip en azindan burak'i kadro disi birakmali yoksa bu takim duzelmez

Denenmesi gerek artık. Hiç olmazsa şut felan çeker. Ayağının altından top kaçmaz.

mancini bu ikisi erine berki oynatsa 3 4 yesek sesimi çıkartmam ama bu rezilleri oynattığı için mancini istifa

ya sen ne diyosun umutla burak oynamasın 9 kişi çıkalım razıyım bunlar palyaço olamayacak kapasitesizler

salih dursun nerde la fener maçında yedekteydi sivas maçına götürülmedi mi

Biz istesek ne olur adam yine oynatir bunlari o yüzden bosuna zaman harcamayin böyle konularla...

bıkmadınız mı bu tarz konular açmaktan haftaya burakıyla umutuyla selçukuyla baltasıyla sahadayız

bıkmadınız mı bu tarz konular açmaktan haftaya burakıyla umutuyla selçukuyla baltasıyla sahadayız

Ben bu tarz konular açan biri değilim.Pek de konu açmam.Ayrıca haftaya ikisinden en az birinin sahada olacağından eminim(bir sakatlık olmazsa).Görüşlerimi yazdım ve tepkileri merak ettim sadece.

Ben bu tarz konular açan biri değilim.Pek de konu açmam.Ayrıca haftaya ikisinden en az birinin sahada olacağından eminim(bir sakatlık olmazsa).Görüşlerimi yazdım ve tepkileri merak ettim sadece.

imkansız boşa beklentiye girme

katılıyorum. 1 maçını izledim sadece ama burak ve umutun toplamından daha çok özelliğe sahip olduğunu görmek zor değil çünkü burak ve umutun zaten hiç bi özelliği yok.

Geri
Üst Alt