- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Oldukça komik, inandırıcı olmayan, kurumsal iletişimle alakası olmayan acele yazılmış saçma sapan bir açıklama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldukça komik, inandırıcı olmayan, kurumsal iletişimle alakası olmayan acele yazılmış saçma sapan bir açıklama
Reis i örnek alıyorumOglum euro, dolar kuru ve motorin tariflerinden hallice birsey oldu bu.
Pusudayım promosyonlara çöküp uygulamayı silmeyi düşünüyorumPromosyon show gelir yakında
Hepsinden ilk siparişi verip 20 30 tl indirimleri al sonra hepsini silPusudayım promosyonlara çöküp uygulamayı silmeyi düşünüyorum
Yiğit acaba ne yapardı yiğitdaş?Hepsinden ilk siparişi verip 20 30 tl indirimleri al sonra hepsini sil
Hesabı sinan bilgine ödetirdi onlayn olarakYiğit acaba ne yapardı yiğitdaş?
en son ne aldinMütemadiyen indirim yapan firma. Galatasarayımızın da sponsoru. Kullanalım.
getir'den ne sipariş ettiğimi öğrenmek için diğer konuya yazdın değil mien son ne aldin
Amsterdam'da bunun reklamını gördüm. Hoş görüntüydu
200 avro getirGetir'in N11'i aldigina dair bilgiler aliyorum. Bilenler bilir bu firma anlık Amsterdam'in sefiri. Her yerde (ama gerçekten her yerde) reklamlari var. En son feribot'un uzerinde görünce artık oha dedim. Den Haag sehrinde zaten kurye sayısının haddi hesabi yok. Televizyonlarda unluler ile cekilen onlarca reklam.
Simdi tuhaf bir soru olacak ama bu sirket necidir? Nasil başardılar bunu? Direkt olmak gerekirse bu alanda degirmenin suyu nerden gelmektedir.
çinliler satın aldı değirmenin suyu oradan geliyordur. ayrıca hollanda merkezli bir şirket diye biliyorum.Getir'in N11'i aldigina dair bilgiler aliyorum. Bilenler bilir bu firma anlık Amsterdam'in sefiri. Her yerde (ama gerçekten her yerde) reklamlari var. En son feribot'un uzerinde görünce artık oha dedim. Den Haag sehrinde zaten kurye sayısının haddi hesabi yok. Televizyonlarda unluler ile cekilen onlarca reklam.
Simdi tuhaf bir soru olacak ama bu sirket necidir? Nasil başardılar bunu? Direkt olmak gerekirse bu alanda degirmenin suyu nerden gelmektedir.
Yakinda batarlarGetir'in N11'i aldigina dair bilgiler aliyorum. Bilenler bilir bu firma anlık Amsterdam'in sefiri. Her yerde (ama gerçekten her yerde) reklamlari var. En son feribot'un uzerinde görünce artık oha dedim. Den Haag sehrinde zaten kurye sayısının haddi hesabi yok. Televizyonlarda unluler ile cekilen onlarca reklam.
çinliler satın aldı değirmenin suyu oradan geliyordur. ayrıca hollanda merkezli bir şirket diye biliyorum.