Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Yakinda batarlar
☆☆☆☆
Yeni kayit olana ilk sipariş hediyeymis. Bizim şehire gelmeden batarlarsa pis söverim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakinda batarlar
☆☆☆☆
Getir'in N11'i aldigina dair bilgiler aliyorum. Bilenler bilir bu firma anlık Amsterdam'in sefiri. Her yerde (ama gerçekten her yerde) reklamlari var. En son feribot'un uzerinde görünce artık oha dedim. Den Haag sehrinde zaten kurye sayısının haddi hesabi yok. Televizyonlarda unluler ile cekilen onlarca reklam.
Simdi tuhaf bir soru olacak ama bu sirket necidir? Nasil başardılar bunu? Direkt olmak gerekirse bu alanda degirmenin suyu nerden gelmektedir.
çok güzel link vermişsin yusufum
Ne dombilisi yaw sıska cahil mal bir cücenin teki.Oha Trendyol Çinli dombilinin miymis
üstada sormak lazım aslında o daha iyi bilirGetir'in N11'i aldigina dair bilgiler aliyorum. Bilenler bilir bu firma anlık Amsterdam'in sefiri. Her yerde (ama gerçekten her yerde) reklamlari var. En son feribot'un uzerinde görünce artık oha dedim. Den Haag sehrinde zaten kurye sayısının haddi hesabi yok. Televizyonlarda unluler ile cekilen onlarca reklam.
Simdi tuhaf bir soru olacak ama bu sirket necidir? Nasil başardılar bunu? Direkt olmak gerekirse bu alanda degirmenin suyu nerden gelmektedir.
Seni ilgilendiriyor mu?üstada sormak lazım aslında o daha iyi bilir
@Ekin Amad getirin başarısının arkasındaki sır nedir
Amsterdam'da bunun reklamını gördüm. Hoş görüntüydu
pandemide bu tarz çok startup kuruldu. hepsi de risk sermayesiyle dönüyor. uzun vadede yuzde 90'i ya birleşecek, ya satın alınacak ya da kapanacak. karlılıgı dusunduklerini sanmıyorum. amac cok hızlı buyuyup digerlerinin onune gecmek ve buyuk şirketlerden biri tarafından satın alınmak. dikkat cekmeye calısıyorlar muhtemelen.üstada sormak lazım aslında o daha iyi bilir
@Ekin Amad getirin başarısının arkasındaki sır nedir
Dogru muhtemelen.pandemide bu tarz çok startup kuruldu. hepsi de risk sermayesiyle dönüyor. uzun vadede yuzde 90'i ya birleşecek, ya satın alınacak ya da kapanacak. karlılıgı dusunduklerini sanmıyorum. amac cok hızlı buyuyup digerlerinin onune gecmek ve buyuk şirketlerden biri tarafından satın alınmak. dikkat cekmeye calısıyorlar muhtemelen.
piyasaya girmeliyiz
fena bir dusunce degilpiyasaya girmeliyiz
Yani ne desem sana bilmiyorum
acik acik soyleYani ne desem sana bilmiyorum
Daha önce yaptık yenisini bul