Üye Görüşü Gheorghe Hagi mi Ersun Yanal mi

Hagi vs Ersun

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Bu anket kapanacak: .

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Ekibimizde olusmasi muhtemel bir antrenorluk koltuguna bu iki isimden hangisinin oturmasini tercih ederdiniz?

yine pis cimbomlu damarım tuttu elim şikeciye gitmedi efsaneye gitti

#10 HAGI

ersun yanal cevabının pek de az olmayacağının öngörülmüş olması gerektiğinin düşünülmediğinden mütevellid çok fazla gerekli bulduğumu söyemek konusunda çekimser davrandığımı itiraf edeceğim sualdir

yine de yanal diyorum

Çeptalk

ersun yanal cevabının pek de az olmayacağının öngörülmüş olması gerektiğinin düşünülmediğinden mütevellid çok fazla gerekli bulduğumu söyemek konusunda çekimser davrandığımı itiraf edeceğim sualdir

yine de yanal diyorum

Çeptalk

Forumdaki hainleri tespit etmek icin ideal bir anket oldugunun mujdesini vermeden gececegimi sanmadin heral.

Hagi futbolcu olarak geri gelsin. Selçuk+Burak+Veysel+Tarık+Dzemaili'den fazla katkı verir bu haliyle.

Hagi tabiki. Anket resmen küfür olmuş. Şikeci ersun yanalmı yoksa hagimi...
Ya kapatın konuyu yahu, ayıptır . Efsanemizi kimler ile anket yarışına sokuyorsunuz be

Biri şikeci diğeri de hoca değil.

Kalbim Hagi diyor tabiki ama Ersun yanal daha iyi Td

Tartışmasız Ersun.Kalp malp hikaye bizi kim şampiyon yapar, ben ona bakarım.Hagi çok çok kötü bir td.

eğer o gençler maçını kazansaydık şampiyonduk 2005te..gerets hagiye borçlu şampiyon kadroyu biraz.hagi tabi ki.

'Ersun' diyen iki 'hain' den biri olduğumu beyan eder, daha nice demokratik anketlerde görüş bildirme ve değerlendirme temennilerim eşliğinde, tüm insanlık için esenlikler dilerken; aslında stadların boş, hem de bomboş olduğu mes' elesinin ivedilikle halledilmesi hususunda lüzum eden atılım ve yaptırımların ehemmiyetine binaen tüm futbol ailesinin mevzuya hassasiyet noktasında dikkatini celbetmenin tahammüle hasretyab vecibelerinin farkındalığında olunamamasının derin hüznü dahilinde müesseseler arası organizasyonun hiyerarşik angajman zaviyesiyle bakıldığında ne denli açmazlara gark olunduğu malumatının cemiyetin ve dahi münhasıran da mes'elenin esas muhataplarının malumun ilanıyla iktifa etmelerinin ümmeti candan usandıran seviyelerde seyr-ü sefa eylemesinden kimlerin mükellef tutulması gerektiği noktasında bizlerinde kusuru olma ihtimalinin hesaba dahil edilmesinin zarureti hasıl olması hasabiyle ısrarla ihmal edilmekte beis görülmeyen mevzuatın müteselsilen daha alt kademelere intikal ve menfi manada sirayet edeceğinin bilinmesi ve fakat buna mukabil kulağının üzerine yatmak suretiyle dikkatlerden ırak tutulma gayretinin su-i niyet ihtiva etmese ve sadece ihmalkarlıktan mütevellit vuku bulsa dahi sebebiyet vereceği telafisi namümkün devasa zararların mes'uliyetini tahayyül etmeye dahi muktedir olmaktan aciz zavallı mahlukattan medet ummanın biçareliğinden Allaha sığınmak lazım geldiği ikazını yapmayı borç bildiğimi ve bu vesileyle de ödemiş bulunduğumu ifade etmem gerekir...

hagi direk fişlerini çeker oynamayanların ama 5 tane rumen topçu ister bilmem kaç m eurolara

Haginin tdlikte ısrar etmesi gülünç bi durum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ersun diyenleri ihraç etmek lazım, bu klüp böyle şikecileri kaldırabilen midesizlere kalmadı

Aynen ya. 2 kere gelip teneke baglayip postalanan herifi getirelim bir daha takimin icine edip biraksin. Basimiza bela ettigi zapata ve stancu mallarini da cok cabuk unutmussunuz bakiyorum. Ya da buyuk umutlarla transfr edilen misimovic' daha ilk antrenmaninda kovmasini.

Aklinizi basiniza toplayin be yeter artik!

Bizim takımdan bir halt olmayacağı gibi, göründü ki bizim taraftardan da bir halt olmaz. Ersun gelsin demiyorum ama Hagi gelsin diyenleri de hafızalarını tazelemeye davet ediyorum. Vasat altı Rumen oyuncuları, sahadaki berbat futbolu ve futbolcu Haginin aksine kenardaki çaresiz teknik direktör Hagiyi ne kadar da çabuk unuttunuz. Hala denenmemiş, hiç birşey olmamış gibi Hagi gelsin diyorsunuz ya aklım almıyor.

Aynen aga. Bizim taraftarlar futboldan mutboldan anlamiyoar. Ben bunu bu sabah anladim. Prandelli'ye destek basliklarini gorunce zaten kan beynime sicradi. Simdi bir de hagi kampanyasi baslamis.

Bizim takımdan bir halt olmayacağı gibi, göründü ki bizim taraftardan da bir halt olmaz. Ersun gelsin demiyorum ama Hagi gelsin diyenleri de hafızalarını tazelemeye davet ediyorum. Vasat altı Rumen oyuncuları, sahadaki berbat futbolu ve futbolcu Haginin aksine kenardaki çaresiz teknik direktör Hagiyi ne kadar da çabuk unuttunuz. Hala denenmemiş, hiç birşey olmamış gibi Hagi gelsin diyorsunuz ya aklım almıyor.

kalbim hagi diyor, mantığım ersun..

cevap olarak Ersun'u işaretledim ama hagi gelirse çok mutlu olurum.. gelsin, hep hocamız olarak kalsın, isterse hep batırsın.. üşüyoruz reis..

Geri
Üst Alt