Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da Attığı En Güzel Goller

Hepsi güzel ama Monaco'ya attığı ayrı. Top sanki mesafe kat ettikçe daha da hızlanıyor. Birde acayıp bir falsosu var

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 numaralarından biridir. Pasaportu arjantin ya da Brezilyalı olsa dünya futbol tarihinin en iyisi olarak yazılırdı.

Monaco ve Borussia Dortmund golleri. Yeri gelmişken şu hayatta Metin Oktay'a yetişemesem de Tanju'yu, Ribery'i, Keita'yı, Hagi'yi izleyebilme imkanına sahip oldum. Şükürler olsun şu gözlerle Hagi'yi izleyebildim, onun tüm maçlarını takip edebildim ve Uefa kupasını almamıza tanık olabildim. İyi ki bunlar oldu ve iyi ki Galatasaraylıyım.

Erzurumspora altıpastan attığı aşırtma vuruşu da olmalıydı listede. Dünya üzerinde o vuruşu yapabilecek gelmiş geçmiş futbolcu sayısı bir elin parmağını geçmez.

1-Toplamda kaç tane frikik golü var acaba?
Böyle bir liste var ama sayı yok
Juninho 77 tane sallamış diğerleri de takip ediyor 60'larla. Hagi'nin o kadar yok sanırım. Del Piero'nun 40 falandı yanlış hatırlamıyorsam
2- 6:33'deki golde adama çarpıyor top değil mi?
3- :love:

1-bizde 17 resmi frikik golü var.

2-Çarpması lazım mantıken ama Hagi'nin şutları yön ve yükseklik değişimi oluyor.Çarpmamış da olabilir.

Hagi yeni nesil futbolcularla kiyasladigimizda futbol gorusu biraz gec olgunlastiginu dusunuyorum.

Ozellikle barca maclarini izledigimde saf yetenegini tam olarak yansitamadigini goruyorum.

Gelecekte Türkiye'ye gelebilecek böyle bir oyuncu var mı acaba? En büyük kulüpleri görmüş, pek de başarılı olamamış ama hem milli takımda, hem de yerel kulüplerinde yeteneği, zirvesi belli bir futbolcu. Tabii bir de Hagi gibi iş disiplini yüksek ve kazanma arzusu tavan bir adam olacak. Mesut böyle giderse 3 yıla filan hakikaten buralara düşecek ama onda Hagi kadar iş ahlakı olduğundan emin değilim. James buralara düşer mi bilmiyorum ama onun kariyer gidişatı şu an bu yöne gidiyor ama adamın 2 yıldır doğru düzgün topa dokunmadan piyasası 50 milyon sınırlarında hala. Başka da bu kalibrede olup Türkiye'ye 30'ların çeyreğine doğru gelebilecek oyuncu gelmiyor aklıma. Büyük futbolcu, daha da önemlisi çok büyük karaktermiş. İnşallah 96-00 gibi ilmek ilmek dokuduğumuz kusursuz takıma yaptığımız Hagi eklemesi gibi günün futboluna uygun modern bir Galatasaray daha inşa edip Hagi bir zirveyi de o dağın başına ekleme fırsatı çıkar karşımıza yeniden. Küçücük bacağımla kahvehane köşelerinde izlediğim Leeds performansını unutamıyorum hala. Türkiye'ye gelmiş belki en kariyerli değil ama kesinlikle en winner karakterli futbolcuydu.

Geri
Üst Alt