Ghost of Yōtei | 2 Ekim 2025

Aras Şimşek

🎮GameMaster🎮
Büyük Kaptan
Sony, Ghost of Yōtei çıkış tarihi konusundaki beklenen açıklamayı yayınladığı yeni bir fragmanla birlikte duyurdu ve oyunun 2 Ekim 2025'te yayınlanacağını doğruladı. Sucker Punch'ın ilk etapta PlayStation 5'e özel çıkacak ve Türkçe altyazı desteğine sahip olacak devam oyununun bu videosunda, baş kahraman Atsu'nun avlamaya yemin ettiği çete üyeleri Yōtei Six tanıtılmış.
Sony, Ekim ayında piyasaya sürerek, 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanan Grand Theft Auto 6'ya karşı potansiyel olarak mücadele edecek gibi duruyor. Ancak Rockstar henüz kesin bir çıkış tarihi açıklamadı ve belli ki Sony daha fazla beklemek yerine şimdi bir duyuru yapma ihtiyacı hissetmiş olabilir. Fragman ve resmi açıklama şu şekilde;

"Japonya'da kendi intikamını almak isteyen bir savaşçının cesur, yeni hikayesini keşfedin. Büyük beğeni toplayan Ghost of Tsushima'dan 300 yıl sonra geçen Ghost of Yōtei, 1600'lerin kırsal Japonya'sında geçen bağımsız bir deneyim. Hikaye, Atsu adında yalnız bir paralı askeri takip ediyor. İntikama susamış olan Atsu, yıllar önce ailesini öldürenleri avlamak için kuzey Japonya'nın güzel ve engebeli manzaralarında seyahat ediyor."

@Emir Sato
@Aras Şimşek

RDR2 den sonra PS5'de sarar mi? ayni tip oyun mu?
Assassin's Creed serisini seviyorsan; Origins, Odyssey, Valhalla üçlemesi hoşuna gidiyorsa bu oyunu da çok seversin. RDR ile pek bir benzerliği yok. Kılıç kullanmak çok keyifli, bence şans vermelisin

adeptportlyghostshrimp-size_restricted.gif

Assassin's Creed serisini seviyorsan; Origins, Odyssey, Valhalla üçlemesi hoşuna gidiyorsa bu oyunu da çok seversin. RDR ile pek bir benzerliği yok. Kılıç kullanmak çok keyifli, bence şans vermelisin

AC hastasiydim seri bozulana kadar

en son biraktigim AC Black flagdi, daha unity mirage origins oynamadim

AC hastasiydim seri bozulana kadar

en son biraktigim AC Black flagdi, daha unity mirage origins oynamadim
Mirage nispeten eski AC oyunları gibi daha çizgisel ve kısa bir oyun. Origins, Odyssey, Valhalla, Shadows çok çok büyük açık dünyalara sahip neredeyse sonsuz görev barındıran daha farklı oyunlar. Örnek vermem gerekirse daha The Witcher vari oyunlar diyebilirim. Mirage zaten Valhalla'nın içinden çıkmış spin-off bir oyun. Bence Ghost of Tsushima'yı oyna. Hoşuna giderse AC'nin bu bahsettiğim dört oyundan teması hoşuna gidene bakar, başlarsın. Shadows zaten GoT ile aynı temayı ele alan bir yapım ki bence fena da olmamış. Samuray, katana kullanmak vb. şeyler hoşuna gidiyorsa GoT sonuna kadar tatmin edecektir.

Kadın karaktere karşı değilim, hatta bazen inanılmaz zevkli de olabiliyor: Mesela Tomb Raider serisi. Burda karakterin nasıl işlendiği ve yansıtıldığı çok önemli. Umarım saçma sapan bir iş yapmazlar hastalıklı bir kitleyi memnun etmek için.

Şu zamanı yavaşlatıp dalma mıydı o başlayana kadar sıradan giden ama sonrasında intikam ateşiyle oynanan bir oyun.

Yeni oyunu beklesek de yeni çıktığında da alacak değiliz plusa gelince bakarız.

Yani ilk oyundan çok farklı kayda değer bir şey yok gibi. Hikayesini yine intikam üzerine kurmuşlar. Keşke Jin Sakai'nin üzerinden devam edip şöyle biraz daha Shogun politik entrikaları çevresinde dönen bir şey olsaydı.

Film & oyun sektörü bir kültür yakalarsa sonuna kadar suyunu çıkarıyor. iskandinav kültürü bitti, son 2-3 senedir samuray kültüründen içerikler geliyor. Sürekli aynı içerikleri tüketiyor gibiyiz yeter be kardeşim

İlk oyunu henüz oynamadım. 2K grafik ayarlarında oyun nasıl görünecek acaba? Merak içerisindeyim.

ben en son ac shadowsu cikar cikmaz oynadim

baslangici cok iyi ama en gec 10 saat sonra oyundaki bütün icerigi tüketmis oluyorsunuz

100 saat süren bir oyunda hos bir deneyim olmuyor malesef bu

yotei kesinlikle böyle olmayacaktir eminim

ilk oyundaki dövüs sistemi bile yeter

ki onun üstüne cok koymuslardir zaten sonucta 5-6 sene oldu oyun cikali

bekliyoruz bakalim

Tsushima nin yarisini falan oynadim biraktim, sarmadi

Geri
Üst Alt