Gian Piero Gasperini: "Bir Zaniolo sorunumuz var maalesef"

Kim tercüme etmis? Elimiz kolumuz bagli gibi agir konusmamis. Üstüne Hücum bölgesi en zayif bölgemiz demis. Yani yukarida yazilanin tam tersini demis ve oyuncu gelmesini istiyormus. Sakatligindan anca Milli mac arasi dönecekmis.

Gasperini, who meanwhile finds Lookman, however asks for other reinforcements from the market: "Actually the department where we are most deficient compared to last year is the attack.

"Two months have passed and so far, what we hoped to have from this bet that we hoped to win, we have not had. We are at the stake, we will see in the future ",
admitted Gasperini on Zaniolo's new injury.
Olumsuz konuşmamış ama durumdan hoşnutsuzluk var. Zaniolo için uzulmuyor değilim. Gerekli çıkışı yapacak ama inşallah bizdeyken yapar

O son +1 acaba kac mac sonra aktif oluyordur? 15 mac yeterlidir belki
Geçen sene nisanda uzadığına göre demek ki epey var.
Muhtemelen de zorunlu değil karşılıklı olarak anlaşma maddesi de vardır. Ziyech gibi bir herif eşeğini sağlam kazığa bağlamak ister.

Bu adamın gözü zaten arabistanda iyi bir sözleşme kaktırsıpında bonservis getirin diyeceğimizi de zannetmiyorum.

En sorunsuz adam ziyech olabilir.
Zahada da ingiltere vergi muhabbeti olmasa yine giderdi bu adam.
Dubois ve oliviera ile karıştırmamak lazım bunları.

haklısın ziyech anlaşması gerçekten çok mantıklı bir şekilde yapılmış

ama geldiği zaman da bence gereksiz bir hamleydi
Ya o konuda evet yılan gibi kıvrılan bir kavruk lazımdı bizim kanatlara ama heriften de yararlandık şimdi şutları cidden iyiydi ta ki okanburuk kampına kadar :asd:

son torino maçında 15 dakika 9 numara gibi kullandılar gayet de faydalıydı. ben izlerken özendim, karaktersiz herifin içinde gram vefa emaresi olsa galatasaray'a gelip oynamasını isterdim. iyi takımda tutunayım diye hazır olmadan büyük transferler yapıyo. 1 sene bizde kesintisiz oynasa ortalık malı olmak yerine gerçek bi yere de ait olabilecek potansiyeli var esasında. ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

Geçen sene nisanda uzadığına göre demek ki epey var.
Muhtemelen de zorunlu değil karşılıklı olarak anlaşma maddesi de vardır. Ziyech gibi bir herif eşeğini sağlam kazığa bağlamak ister.

Bu adamın gözü zaten arabistanda iyi bir sözleşme kaktırsıpında bonservis getirin diyeceğimizi de zannetmiyorum.

En sorunsuz adam ziyech olabilir.
Zahada da ingiltere vergi muhabbeti olmasa yine giderdi bu adam.
Dubois ve oliviera ile karıştırmamak lazım bunları.

Zaten nisan ayina dogru 15 maci gecmemis miydi? Gecen sene fazla mac yapmadi bizde.

Orada yapamazsa önümüzdeki yaz yeni hocamız değerlendirir. Kalite 1 topçu

Sizin suçunuz yok da, o çocuk bize yanlış yaptı Gian Piero abim.

Bu gidişle son iki senenin transferleriyle beraber aşağı yukarı 100m Euro elimizde patlayacak.

Şu sıkıntılı herifi göndermeyi fırsat bilmeliydik. Yok neymiş kiralama bedeli almışız. 15 milyona gönderecektik işte 20 diye pazarlık edip durdular o 15 milyonu Wan Bissaka çözseydin Jelerte verdiğin cebine kalırdı

neyse yine söylenmeyeni söylemek bize düştü severiz ederiz de NET ŞEKİLDE ERDEN TİMUR KAZIĞIDIR MASMAALESEF..

Bizim de var reyis.

adamın ölüsü bonservisini çıkarttı. dirisine denk gelseydik sanırım 50'i bulurdu satış.

bu ve bunun gibi transferleri nasıl yaptık acaba? fırsat transferi zaha, ziyeş, zaniolo.. öyle 1 kriter var ki herhalde diğer hiç birşeye bakmıyoruz..

Geri
Üst Alt