- 2 Nisan 2012
- 40.210
- 19.876
- 2.548
İlkkan'ın andropoz dönemine denk geldik arkadaşlar, sinir yaparmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyghosting yayında
bölüm adı
niye gavurca koyuyorlar bölüm adınıbölüm adı
Vasflix : ''Bölüm o kadar iyiydi ki zirvede bırakayım dedin değil mi?''5. bolumu bitiremedim yarisinda kapattim
Son iki bölüm fıs
5. bolumu bitiremedim yarisinda kapattim
Karakterler iyice rayından çıktı. Yılmaza hırsızlık yaptırmak ne. Dizi bayır aşağı yuvarlanıyor. Yaziklar olsun.
abi cidden cehalet duvarı ile örülüsünüz ya kusura bakma miraycım
6. bölüm kötü değildi bence, niye böyle gömülmüş anlamadım
"kahve içmeden de ayılabiliyorsun ilkkan, bunu sen itiraf ettin" detayi güzeldi. son yıllarda iyice gösteriş itemi oldu bu sabah kahveleri
yılmaz ve ersoy'un psikoloğu alttan alttan aşağılamaları
seyhan abinin evinde içecek bir şey bulamayıp ilkkan'ın sıcak suya kola damlatması
ersoy'un sahte tişörtü, bir sonraki sahnede tişörtten utanıp ceketi iliklemiş olması
yılmaz'ın ersoy'a dvd almaya gittikleri adamın annesinin buharına girme tavsiyesi
bu tarz detaylarla tam gibi'ye yakışır bir bölüm olmuş. sosyal medyada falan bayağı gömülmüş bölüm. dizinin izleyici kitlesi arttıkça gömülme oranı da o kadar artıyor. pure kitleden devam etmeli bence, yoksa sosyal medyadan oradan buradan görüp diziye başlayanlar yüzünden bu diziyi fazla yaşatmazlar