Gibi

1645021464522.webp

Babam, ağabeyime Ahmet ismini koymuş, bana da Ünal demişler. Onu diyorum işte. Ne garip değil mi diye. Ahmet! Yani düz Ahmet. Bir komut, bir yol gösterme yok. Ama ben Ünal. Ün-al evladım. Ününü al anlamında. Ezelden beridir ebeveynlerimizin çizdiği yolda adımıza kurulmuş hayalleri kovaladık. Gerçi ben badanacı olarak bu zinciri kırdım ama Ahmet ağabeyim maalesef adı Ahmet olduğu için, bir yol gösterilememesinden dolayı...

Ekli dosyayı görüntüle 151422

Babam, ağabeyime Ahmet ismini koymuş, bana da Ünal demişler. Onu diyorum işte. Ne garip değil mi diye. Ahmet! Yani düz Ahmet. Bir komut, bir yol gösterme yok. Ama ben Ünal. Ün-al evladım. Ününü al anlamında. Ezelden beridir ebeveynlerimizin çizdiği yolda adımıza kurulmuş hayalleri kovaladık. Gerçi ben badanacı olarak bu zinciri kırdım ama Ahmet ağabeyim maalesef adı Ahmet olduğu için, bir yol gösterilememesinden dolayı...
Bu duvar her şeyin başlangıcı olacaktı !!!

Bu duvar her şeyin başlangıcı olacaktı !!!

Adam malzemelerin parasını kendi cebinden verdi, 20 liraya salona badana yapıyor, kanlılarım var dedi, sabah karımı gömdüm cenazesinden geliyorum dedi, iki tane belinde tabanca var sürekli ÇABUK ÇORBA içiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 151422

1645022872807.webp

Ben de basladım bugun. Feyyaz yiğit adamdır

Devamında İlkkan'ın durumu toparlamak ve Ünal ağabeyi sakinleştirmek için çabuk çorba teklif etmesi.
ve Yılmaz'ın o kadar tantanaya, adamın belindeki iki tabancaya rağmen yalandan da olsa "tamam abi beğendim süper olmuş" dememesi.

vatkalı ceket ve çay tabağından mevzu çıkan bölüm favorilerimden.

Geri
Üst Alt