- 18 Temmuz 2009
- 80.698
- 225.207
- 5.093
sadece 10 liramın olması 0 liramın olmasından daha çok canımı yakıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bırak bu işleri günlük en az 780 tl harcayan birisinsadece 10 liramın olması 0 liramın olmasından daha çok canımı yakıyor.
kim kim kimEkli dosyayı görüntüle 151437
bitane keltoş
bitane obez, dişler de gitmiş
bi de yandan yemiş moğol askeri
kim kim kim
moğol askeri neci reisvar : keltoş
vardar : obez
dar : moğol askeri
Varla diyaloğunuzdan 1 kesit
benim bu olma ihtimalim yüzde 0 diyebilir miyiz üstat
çaça yapmaya çalışıp onun gönlünü alırım o sırada erkekliğimin verdiği ve mavi gözlerimi ve sarı saçlarımın verdiği seksilikle kendisiyle o gece beraber olmak suretiyle adım atarım ama bunu yapmadan önce lavaboya gitmem gerek diyipTest edelim sana 1 soru
Varla aynı evde yaşıyorsunuz, Vardar da o ara size geldi. Var çaçacı, Vardar cosplayci, ikisinin de sevgilisi var sense sapsın, terziden sik sik şeyler alıyorsun sonra bir gece yatıp ertesi akşam uyanıyorsun bir bakıyorsun evde kostümlü parti var, bir tarafta cosplayciler bir tarafta çaçacılar. sonra pijamalarla kalkıp Varla Vardar'a sövüyorsun, o ara cosplayci sarışn bir kız geliyor ismi Ecemşah bir anda tavrın değişiyor kıza yavşıyorsun, odana gidip pijama üstüne pelerin giyip bir de balta alıyorsun yanına tam o sırada çaçacı Selda diye bir kumralla tanışıyorsun, kız sana odaya gidelim çaça yapalım diyor.
Devamında ne yaparsın?
çaça yapmaya çalışıp onun gönlünü alırım o sırada erkekliğimin verdiği ve mavi gözlerimi ve sarı saçlarımın verdiği seksilikle kendisiyle o gece beraber olmak suretiyle adım atarım ama bunu yapmadan önce lavaboya gitmem gerek diyip
ecemşahın yanına giderim bi işim çıktı diyerekten sonra görüşelim maksadıyla numarası veyahut instasını alırım
hem çaçacıyla yatmış olurum o seksi kıvırcıkla
hemde sarışın dünyalar güzeli ecemşahı kaçırmamış olurum
failed
o sen olamazsın bu durumda.
Ünsalcım be baltamı bi tutar mısın?çaça yapmaya çalışıp onun gönlünü alırım o sırada erkekliğimin verdiği ve mavi gözlerimi ve sarı saçlarımın verdiği seksilikle kendisiyle o gece beraber olmak suretiyle adım atarım ama bunu yapmadan önce lavaboya gitmem gerek diyip
ecemşahın yanına giderim bi işim çıktı diyerekten sonra görüşelim maksadıyla numarası veyahut instasını alırım
hem çaçacıyla yatmış olurum o seksi kıvırcıkla
hemde sarışın dünyalar güzeli ecemşahı kaçırmamış olurum
ne buÜnsalcım be baltamı bi tutar mısın?
yo replik değil bu benim içimden geldine bu
replik söyleme konusu mu
uza
Ben manitle yatakta uzanırken gülüyorumBunların nesine nasıl güldüğünüzü de yazar mısınız ?