Gibi

İnsanların neye gülüp, gülmeyeceğine karar vermeyi ne zaman bırakırsınız? Gibi dizisini izlerken de gülüyorum, komik değil denilen Doğu Demirkol'u izlerken de gülüyorum. Komedi dediğimiz şey subjektiftir. Recep İvedik serisine de gülerim. Komik bulmadığım zaman komik bulmadığımı söylerim ama neye gülüyorsunuz tarzı saçma sapan tespitlerde bulunmam.
Tespit toplum yararına yapılmıştır birilerinin bunları belirtmesi saçmalık değil bilakis realite

İsteyen istediği şeye güler. Birilerinin neye gülüp, gülemeyeceğine karar vermek saçmalıktır, boş iştir.
Ben buna gülün veya gülmeyin demedim ki. Diyemem de zaten.
Sadece bunun nesine gülüyorsunuz dedim. Ben gülemedim, çok basit ve zorlama diyaloglarla sizi psikolojik olarak gülmeye davet ediyor. Aslında siz de farkındasınız da diyemiyorsunuz.
Ben buna gülmek istiyorum diyemez kimse. Gülmek isteyerek olmaz, rol yapmak olur.
İnsanın kendisi de karar veremez buna.

Ben buna gülün veya gülmeyin demedim ki. Diyemem de zaten.
Sadece bunun nesine gülüyorsunuz dedim. Ben gülemedim, çok basit ve zorlama diyaloglarla sizi psikolojik olarak gülmeye davet ediyor. Aslında siz de farkındasınız da diyemiyorsunuz.
Ben buna gülmek istiyorum diyemez kimse. Gülmek isteyerek olmaz, rol yapmak olur.
İnsanın kendisi de karar veremez buna.

Sana açıklama yapmak zorunda değiliz. Benim hoşuma gidiyor, gülüyorum. Komik bulduğum bir şey için neden güldüğümü, nesinin komik olduğunu başkasına açıklamak zorunda değilim.

Geri
Üst Alt