Gignac Geliyor

Gomis'i de küçümseyen bu güruhun Gignac'a da aynı muameleyi yapması şaşırtmadı. Neyse size eldekilerle bol keyifli seyirler.

Eldekilerden iyi tabi. Ama zenci, yırtıcı forvet daha iyi olur bize.

Dieu, envoyez-nous niggers

Bielsa'nın yönettiği takımda pres yapmayan adam zor şans bulur ki Gignac vazgeçemediği adamlardan biri. Bir forvete yetecek kadar pres yapıyordur zaten bizim ihtiyacımız 90 dk pres yapacak adamdan çok tekniği sağlam bulduğunu atacak bir forvet. Gignac da bu tanıma uyuyor.

Almeida'yla da pek alakası yok yani.

Sow'un iyi dönemlerini anımsatan hatta son dönemdeki formuyla onun 1-2 seviye üstü denebilir Gignac için.

Hiç yoktan iyidir yine de. Gelmesin demiyorum. Gelsin görelim

sizin bu mükemmelliyetçiliğiniz öldürüyo beni.karamsar,takıntılı,detaycı bi taraftarsınız ayrıca.

Sanirsin elimizde bir Falcao var

Hayir demem mümkün degil Gignac'a. En azindan adam gibi forvet izleriz

Olum madem forvet alacaksınız, o kadar para vermeyi gözden çıkarmışsınız o zaman neden Gignac ?
Hani gelmesin demiyorum, elde böyle forvetler varken buna haddimiz yetmez ama daha iyisi neden olmasın ?

Doumbia varken hala pandev gibi birini almaya calisiyoruz.Doumbia hem gencte hala ise yapamayacak oyunculara yoneliyorlar.

ben gelsin isterim ama şu yabancı sıkıntısı varken kimi keseceğiz nasıl olacak o sıkıntı? telles,bruma,nando,w10,cignac diğer yabancılar başta melo olmak üzere klubeye gider o vakit 1 tanede mutlaka yerli stoper lazım.

17 maçta 12 gol atmış bu sezon.
Nasıl verimsiz yahu?

Maddi sıkıntı ve sınır varken üst düzey forvet almak zor. Fransa liginde gol atmak zordur umut bulut burada 15 civarı atarken fransada 5 gol atabildi. Gignac rahatlıkla bu ligde iş yapar her yıl 15-20 tane atıyor türkiyede daha fazla atıyor.

Geri
Üst Alt