Giovani dos Santos Feci Sakatlandı!

Mehmet Eroğlu

Galatasaray Ağası
Ulubatlı Souness
5d91da3766a97c1ae3b77f8d

Galatasaray'ın eski futbolcularından Giovani dos Santos, takımı Club America'nın Meksika liginde Chivas4-1 yendiği maçta geçirdiği sakatlıkla herkesi korkuttu. 30 yaşındaki yıldız isim, mücadelenin 37'nci dakikası oynanırken rakip takım futbolcusu Antonio Briseno'nun dizine yaptığı sert müdahale sonrası acılar içinde yerde kaldı.

Club America'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada sağlık görevlileri tarafından sedyeyle oyun alanının dışına çıkarılan ve hastaneye kaldırılan dos Santos'un bıçak altına yatacağı ve daha sonrasında da 6 haftalık bir rehabilitasyon sürecinden geçeceği ifade edildi. Yıldız ismi sakatlanmasına sebebiyet veren Briseno ise mücadelenin hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

indir (1).png

tabanla girmenin ne kadar tehlikeli olduğunun adeta kanıtı olan video.

eski futbolcumuza acil şifalar dileriz , tarzını çok beğendiğim bir oyuncuydu.

menisküs sakatlıkları kadar ciddi değil ama tendon zedelendiyse rehabilitasyonu uzun sürer.

Futbol hayatı bitmiş diyebiliriz. geçmiş olsun kendisine. amerikalının oynadığı futbolda bu kadar olur işte!!!

Bu hareketi yapan adamı futboldan men edeceksin. Tamam mücadele her şey de kardeşim bir de karşındakini düşün. İnsan yahu ! Düşmanıma şöyle bir hareketi reva görmem.

Çok fena hakikaten. Faul yapan oyuncunun futboldan men edilmesi lazım. Öyle bir giriş mi var hayvan herif.

O ne la? Ufc de bile böyle yaralama görmedim. Ne biçim geçirmiş bu kasap?

Geçmiş olsun Giovani. Allah belanı versin şerefsiz rakip!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

astaneye kaldırılan dos Santos'un bıçak altına yatacağı ve daha sonrasında da 6 haftalık bir rehabilitasyon sürecinden geçeceği ifade edildi.

feci derken emre den beter birsey sandim.

Adam bıçaklanmış resmen ama bir Emre feciliğinde değil durum iki üç aya sahalara döner. Felaket diye ben Okan, Uche, Emre'nin ki gibi kopmalı kırıklara derim.

Geçmiş olsun.
Bizde başarılı olmasını çok istemiştim ama olmadı maalesef.

Görüntü fena olsa da çok fazla uzak bırakmaz futboldan. ACL yırtığı, tibia-fibula ikili kırığı gibi sakatlıkların yanında çerez bile sayılabilir...

Oha hayvan herif ya nası girmiş adama.

Geri
Üst Alt