Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

haldun üstünel geldiğine göre başka transfer yok =)))

yeteeeer haldun üstünel yeterrrrr =)))

ntvspor ne reklam aldi sayemizde. Yuzde yuz futbolda ridvan bu reklamlarin hakkini versin, en azindan tarafli konusmasin, objektif olsun!!!

Bir şey sözleyeceğim kızmayın ama Guiza gerçekten kaliteli bir oyuncu,eğer bize gelse en az 20 gol atar ama Fenerbahçe,Alexspor olduğundan bütün santraforları harcadığı gibi harcıyor bunu da

haldun üstad niye döndü ya kovdular galiba ingiltere den :D

Dos Santosun ilk Röportaji 21.30`da GS TV`de

O değilde takımın yarısından fazlası Premier Lig topçusu oldu,kaliteli yerli oyuncuları Arda'yı,Servet'i,Caner'i falan bir kenara koyarsak..

Bence Santos 3.5 Milyon Paund

Jo ise 8,2 Milyon Euro,yaklaşık 7 Milyon Paund civarıdır,ama performansları birinin Cska diğerinin Barcada ki gibi umut vadederse bu yönetim çıkar trink diye verir.Tabi Caner'i de almak lazım

cok parlakmis bu cocuk ya. biraz sakal biraksa bari. herhalde aydinla takilir gecelere.

Bu arada Kewell ameliyat olmuş,7-8 hafta sonra çalışmalara başlayabilecekmiş.Bu da ancak son 4-5 maç oynayabileceği anlamına geliyor.

Turkspor.neti kutluyorum birkez daha adamlar jonun opsiyonu galatasarayda dediler murat yalcindagnin aciklmasindan sonra bile

Jo ise 8,2 Milyon Euro,yaklaşık 7 Milyon Paund civarıdır,ama performansları birinin Cska diğerinin Barcada ki gibi umut vadederse bu yönetim çıkar trink diye verir.Tabi Caner'i de almak lazım

jo da opsiyon yok

sezon sonu Leo ve Baros disinda bütün yabancilarimiz Dünya Kupasi'na katilacak

Galatasaray’ın yeni transferi Giovani Dos Santos Ramirez, 20:30’da ilk canlı yayınına GS TV’ye çıkıyor.

Üçünü birde alırız belki birde süper bir yabancı transfer tamam 4 transferle kaparız :2_thumbs_up_-_anima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt