Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

24'ün nedeni anlaşıldı :D

kobe24bb7.jpg

kardes su ana kadar sadece resmi aciklama var ve 24 numarayi giyecegini biliyoruz ama opsiyonda var diyolar adnan sezgin oyle demis diyo arkadaslar orayi bende billmiyom ama santos kendi dedi opsiyonla gidecem diye maraton.com okursan santosun röportaji var orda yardimci olmusumdur insallah

FCN satın alma önceliğinin bizde olduğunu fakat bonservis bedelinin hala kesinleşmediğini söylemişti.

kulağımla duymadım gözümle gördümm ayrıca dos santosun beyanatlarını dikkatli dinlersen anlarsın onuda geçtim maraton.com da dos santos un beyanatının türkçeye çevrilmiş hali var okuman varsa okursun

Gelen yoğun talep üzerine: FR = For Rent idi.... Geri kalanı çözülmüştü zaten... :-) mehmet senol yazmıs :D:D

ya arkadaşlar bakın aramızda provakatörler var galyana gelmeyin bir kaç kendini bilmez ortamı germeye bakıyor

"onların dos santosu varsa bizim de selçuk şahinimiz var. "

ahahahahhahahahah

Dışarı çıktığım gibi transfer açıklanmış.Bilsem gitmezdim ya.Galatasaray'ımıza hayırlı olsun ancak Kewell ?

sağ kanatta en verimli olduğunu söylemiş. riijkard işini bilir keitayada yer açar gio yada

İpswichin kadrosunda görmediğimde anlamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt