Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Giovani dos Santos hakkinda bazi negatif olarak algilanan ama dogru bilinmeyen gercekler.... okuyan antulu varsa dikkatine arastirsin ogrensin sonra konussun:

1. Gio dos Santos Barca'dan basarisiz oldugu icin ayrilmadi. Ayrilamdan onceki sezon 28 maca cikmis 3 gol atmis ve 4 assist yapmistir. 18 yasinda birisi icin Barca gibi takimda oldukca guzel bir istatistikdir. Barcelona Gio tutmak istemis yeni bir kontrat sunmustur cunku o sezon kontrati bitmekteydi yanlis Gio ilk 11 garantisi isteyince 4.7 milyon pound'a Tottenham'a satmislar zira kontrati o sezon bitiyordu.

2. Tottenham'a onu alan Juande Ramos kovulduktan sonra Rednapp kendi adami olmadigi icin Gio'ya hic dogru duzgun sans tanimamistir Tottenham hayranlarinin saskinliklarina ragmen. Gecen sezon'un Mart ayinda da sezon sonuna kadar kiralanmistir ki Ingiltere'de bu tur kisa vadeli kiraliklar transfer sezonundan sonra da gerceklesmektedir. Ipswich town'da 8 macta 4 gol atmis 1 assist yapmistir Gio. Orada gosterdigi basarili performans ile Ipswich taraftarinin gozdesi olmus butun yonetim bi teknik direktor Robbie Keane'in presni olmustur. Herhangi bir Ipswich taraftarina sorarsaniz Gio hakkinda cok olumlu seyler soler size negatif birsey duyucaginiz Ipswich taraftari yoktur.

3. Gold Cup 2009'da bu yaz turnuvanin oyuncusu secilmis ve Meksika milli takimini sampiyonluga tasimistir Gio final'e Amerika'yi 5-0 yenmelerinin bas mimaridir.

4. Bu sezon Rednapp'in onu sadece 1 macta oynatmisini skandal olarak nitelendiri bir cok Tottenham taraftari ve bircogu Gio'yu dogru duzgun izleyemedigi icin uzgundur. Merak eden herhangi bir Tottenham sitesine girip forumlari okuyabilir mesela resmi sitelerindeki forumda 5 kusur sayfalik topik vardir Gio icin.

ulkemizin ezik vatandaslarina duyurulur :)

bugünkü maçta jo ilk 11 de olcak mı ki

Fener de daha ne patlaklar var:D

Flop işte yani patlak anlamında. Biz de derdik ya hani bu Anelka' da tam patlak çıktı fenerde falan.

Fenerbahçeli isen açık açık söyle,böyle olmuyor.Ayrıca Anelka Fener de patlak oldu,sonra Chelsea'de döktürüyor.Adam anladı Fenerbahçe'nin kariyerini bitireceğini,Murat Hacioğlu ile oynayacağını,gitti.

Hocam bu calismaniz icin tebrikler. Tam aradigim bilgiydi. Ne kadar iki yuzlu bir tavir degil mi? Ben benzeri bir calismanin 2000 yili uefa kupamiz ve super kupamiz icin yapilip yapilmadigini dusunuyordum. O zaman ne dediklerini ben cok merak ediyorum.

Santos Adaya Transfer olduğunda Eziklerin yorumları buyrun okuyun.. Sonra şuan bize geldikten sonraki yorumlarıyla kıyaslayın objektifliği görün..

bu arada bizim taraftar Santosa bile bok atıyorsa gerçekten Haldun Üstünel size çok.. Mehmet cansunlar canaydınlar size inamotoları muhammed saarları getirsinler

Rijkaard Sarp ve Mehmet Topal dan memnun heralde, ben ortasaha transferi bekliyordum. Sarp ve Topala sene sonuna kadar ciddi iş düşüyor

Frank Rijkaard Galatasaray tarihinin en şanslı hocası bence.

Bu kadroyu da şampiyon yapamassa yazık günah.

Bu sene mutlak favroim Galatasaray.

transfer sezonu nezaman kapaniyordu renktaslar?

Ali Sami Yen'de tarih yazılabilir 27.Hafta.

3. Gold Cup 2009'da bu yaz turnuvanin oyuncusu secilmis ve Meksika milli takimini sampiyonluga tasimistir Gio final'e Amerika'yi 5-0 yenmelerinin bas mimaridir.

/QUOTE]

O maci izledim. İlk goldeki penaltı pozisyonunda resmen katliamdıl. Meksikalı Amerikalı' ya dirsek attı hakem Meksika' ya penaltı verdi ondan sonra da maç koptu. Yani maçın hakkı kesinlikle 5-0 değildi

Fenerbahçeli isen açık açık söyle,böyle olmuyor.Ayrıca Anelka Fener de patlak oldu,sonra Chelsea'de döktürüyor.Adam anladı Fenerbahçe'nin kariyerini bitireceğini,Murat Hacioğlu ile oynayacağını,gitti.

roberto carlos fenerin ne pis bir takim oldugunu söyledi bu yeter sanirim.

ayrica brezilyadan bile futbolcu alamiyorlar....poulsen geldimi arkadaslar ? yada quaresmayi almislar mi bilen varmi duyum felan ?? :D:D :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Beyler şaka maka Bu Dos Santos Ipswich' de kiralıkmış. Şimdi bi Ipswich' e baktım adamlar İngiltere ikinci liginde sürünüyolar. Yani Bu adam Kalaslar topluluğu bir ligde takımı belli bir seviyeye getiremezken Türkiye Ligi gibi Avrupa' nın en pahalı 6. liginde Galatasaray' ı nasıl şampiyonluğa taşıyacak? Düşünmeden etmeden adamın Barcelon kariyeri var diye burada Haldun' a methiyeler düzüyoruz. Ama nerden baksan adam İngiltere' de Flop. Transferi nerden tutsan elinde kalıyor. Haldun bu olmadı.

Kuşlar gibi konuşuyosun dikkatimi çekti.

antuda ezikler çekemiyor :D sıradan diyorlar :D kendileri ali bilgin selçuk deivid guiza bilica baroni önder bekir wederson gibi sıradan oyuncuları görmüyolarda gidiyolar türkiye ligine fenerbahçenin getiremiceği kadar kaliteli oyuncuları aldığımız için laf yapıyorlar gitmişler şimdi 100kilo kel kafalı bitane brezilyalı getiriyolar dentinho'yu bile alamadılar :D ezikler işte çekemiyorlar

Hiçbir transferden memnun olmayan bir eküri var! Onlar jimnastikspor'u tutabilir; çünkü harika bir transfer politikaları var

Frank Rijkaard Galatasaray tarihinin en şanslı hocası bence.

Bu kadroyu da şampiyon yapamassa yazık günah.

Bu sene mutlak favroim Galatasaray.

Hata 1.Çok fazla transfer yapmak demek şampiyon olmamız garanti demek değildir.

Şampiyonluğu Türkiye de

1)Takım içi dengeler

2)Hakemler

3)Federasyon

4)Futbolcular

5)Teknik Heyet belirliyor.

Ama Avrupa da bu olay 5. maddeden 1.ciye doğru İtalya ligi haric.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt