Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Kimseyi kirmak istemem, iyiniyetle soylendigine eminim ama bu renktas sozu benim tuylerimi diken diken ediyor, bir baska terminolojiden alinmis gibi egreti duruyor. Keske "yoldas" desek ya da ne bileyim baska bir genel kabul gorecek soylem tuttursak?

Renktaş tanımını açalım ve yine sorgulayalım.

- - - -

Karşı yakadan çatır çatır çatlama sesi geliyor muuuu? :D

İnsanlar transferin heyecanını yaşarken bu tip sivri açıklamalar hiç hoş olmuyor Kadir kardeş.

Ne yapmasını bekliyordun adamın kiralık olarak ipswich de takımı tek başına EPL ye mi yükseltecekti?

Ya şu Caneri heba etmeyelim ya. Dos Santos'lar gelir gider. Caner kalıcı adam tam ritim tutturdu. Görün bakın bu Caner en az Arda kadar futbolcu. Belki artıları var. Rijkaard Caner' e hakkını teslim etmezse yazık olur.

canerden vazgeçeceğini sanmıyorum. defansif yönü çok kuvvetli caner in. sürekli pres yapıyo. beni asıl düşündüren keita yı kesme ihtimali:( gio da asıl yerim sağ dedi

Keita'yı kimse kesemez.

aynen mehmet kewell'dan bahsediyorum yanlış yazdım

1996-1999 senelerinde pendiksporda oynadım kasığımdan sakatlandım doktorlar ameliyat olsamda olmasamda aynı tarihte düzeliceğimi söylediler eğer tıp gelişmediyde kewell nisana kadar oynayamıyacak

o unutulmaz maçta sende varmıydın renkdaş :D:D

Ya şu Caneri heba etmeyelim ya. Dos Santos'lar gelir gider. Caner kalıcı adam tam ritim tutturdu. Görün bakın bu Caner en az Arda kadar futbolcu. Belki artıları var. Rijkaard Caner' e hakkını teslim etmezse yazık olur.

ya kardeşim canerin heba olduğu yok. elano böbrek taşından rahatsız onun mevkiine arda geçer arda olmazsa gio geçer arda ortaya geçerse caner sola gio sağa geçer alternatifler oluyor herkes bunu istiyordu daha ne kimse ziyan olmaz. burda panik yaparsan bu kadroyu görüp millet seni kuş zanneder. haklı olaraktan bence de . boşver sen daha ne işte gio da gelmiş.

canerden vazgeçeceğini sanmıyorum. defansif yönü çok kuvvetli caner in. sürekli pres yapıyo. beni asıl düşündüren keita yı kesme ihtimali:( gio da asıl yerim sağ dedi

Keita'yı niye kessin ki? Adam sağ kanatta harikalar yaratıyor. Sadece Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karttan sonra uyarı olarak 3-4 maç 11'de başlamadı o kadar. ;)

Keita' yı şu an Ronaldinho gelse kesemez. Takımın açık ara en değerli ve en çok katkı yapan oyuncusu. Şampiyonluk Keita' dan geçer.

ingilteryi almışız yav..hayırlı olsun galatasarayımıza..Jö ve santos satın alma opsiyonu elimizdemi acep?

hele otur bi soluklan

santos gelir gelmez kimseyi kesemez

ayrıca 3 kulvarda oynuyoruz, cezalısı,sakatı, formsuzu vs.

+ Santos tek bölgenin adamı değil, hücum hattında heryerde oynar

arda solda oynamadığı sürece etkili olamıyor çok merak ediyorum rijkaard'ın planları neler 2 yarıya başlarken elanoyu ön libero mevkisinde oynatmaya başladı başarılıda oldu caner'i sol bölgeye aldı gayet başarılı defans ise artık ileri çıkmıyor bakalım santos hangi bölgede oynayacak belki ardanının bile yedek kalma durumu var

Giovani Dos Santos, 3 sene öncesine kadar Barcelona'da Bojan Krkic ve Lionel Messi ile Barça'nın geleceği konumundalardı.

Lionel Messi, dünyanın en iyi 5 oyuncusundan birisi haline geldi. Bojan ise arada sırada sahaya çıkıyor ve bir türlü kendisinden beklenen patlamayı gösteremedi.

Dos Santos için ise "Küçük Ronaldinho" diyorlardı. Barcelona'da çok iyi bir performans göstermesine rağmen Totteham'a satıldı. İngiltere Ligi, İspanya Ligi'nden sonra zor geldi. Fiziksel anlamda yetersiz kaldı. Kendisini bu zaman zarfında güçlendirsin diye başka bir takıma kiralık verildi. Tam anlamıyla olmasada, eskisine oranla fiziksel zayıflılığını kapattı, ancak Totteham hocası Lennon, Modric vs arasından kendisine pek fazla şans vermedi. Halbuki 2 sene öncesine kadar Modric'in esamesi okunmazdı.

Kendisine Brezilya Milli Takımından teklif geldi. Ancak kendisi Meksika'yı tercih etti. Meksika Milli Takımı ile bireysel anlamda mükemmel bir performans gösterdi. Oynadığı her maçta tek kelimeyle tek başına takımını sırtladı. Kazanılan her maçta onun imzası bulunuyordu.

Kime niyet kime kısmet. Bundan 3 sene önce biraz hayalperest bir Barça taraftarına "gelecekte ki üçlünüz ne olur?" diye sorsalar,

Messi----------Dos Santos

--------Bojan-------------

Diye, cevap verirdi.

İşte o Dos Santos bugün Galatasaray'ımızda. Henüz 20 küsür yaşlarda ve kariyerinde BARCELONA ve TOTTEHAM gibi 2 klübün adı geçiyor.

BAŞARILAR DOS SANTOS. Nam-ı Diğer, Küçük Ronaldinho. :)

birde keitanın yerinin garanti olmamasının oyununa katkısını düşünsek..

hep rekabet başarıyı getirir demezmiyiz..keitanın performansının artma olasılığı daha fazla bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt