Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Türkiye standartlarının çok üstünde bir transfer çok başarılı olacağına eminim Galatasaray'ımızda umarım hayırlı olur;

ancak inşallah kewell gönderilmez o gönderilirse içimde bir ukte olarak kalacak.

Ne diyelim şimdilik çok sevinmedim anasayfada nonda ile yollar ayrıldı yazarsa 10X daha çok sevineceğim.

Kesin opsiyonu ile alındı hem jo hem dos santos.

%100..

birisi 5 milyon pound diğeri 8.2 milyon pound..

İnanmayanlarla sene sonu görüşürüz;):cool::cool:

Transfer şampiyonluğu başarı garantisi değildir hepinizin bildiği gibi.

Özetle, FB bizim kadar geliştiremediği kadrosuyla bizden iyi bir derece elde ederse, bugünkü sevincimizin anlamı olmaz. Bugün abartılı sevinenler, şampiyonluğu çantada keklik görenler, yıl sonu alınacak 2.nciliktene yapacaklar hepimiz biliyoruz.

Bu sebeple sevinci tadında bırakalım, ezeli rakibe gereksiz sataşmalarda bulunmayalım.

Athletico Madrid forumlarına girilmiyor kokudan :D

3M6800.jpg

I Want To Play a Game fenerbahçe :evilsmile: :evilsmile:

çok transfer yaparak şampiyon olucağımızı sanıyoruz ama yanılıyoruz,fenerbahçe'nin yaptığı hatayı biz yapıyoruz.Gereksiz yere gerekesiz bir futbolcu.

hiç sorma böyle yönetimi asıcan taksim meydanına bak bir daha yapıyorlarmı:rolleyes:

böyle de transfer olmaz ki yavv

yazık vallahi çok yazık yemin ederim rakiplerimize yazık

f5 e yazık madride yazık yeter ulan yeter hepimize yazık :D

Renkdaslar, cok fena sevindim. Youtube'videolara baka baka doyamadim. Simdide GALTASARAY'formanin altinda göreces Giovani d. Santos'u.

: ) : ) :)

hepimize hayırlı olsun.

Buyrun gülelim, eğlenelim :)

Bunlar da şeyini çıkardı ama :)

Yönetim transfer yap uyuma :(

dos santosun havaalanına indiğinde bizde birini getirsekte dos santos bir kenara geçip büyüklüğümüzü uçaktan iner inmez anlasa...
:D

Bizim transfer politikamız yokki eskiden vardı.Adamların iyi veya kötü bir transfer politikaları var.Santos&Jo&Neill bu adamlar değil beni üzen.Türkiye´nin en başarılı yönetimi olan FB yönetiminin ilk defa mağlubiyet yaşıyor olması..

hadi buna da bi kulp bulalim...fanatizmden nefretten kor olan gozler buna da bi bahane bulsunlar...
:D Helal be Angut

sevinçten kafayı yiyecem böle giderse kesin kalpten gidecem sebebimdir haldun üstüneldir :D

Keşke opsiyon konusunda netlik olsa,ben yine tırsıyorum.

çok transfer yaparak şampiyon olucağımızı sanıyoruz ama yanılıyoruz,fenerbahçe'nin yaptığı hatayı biz yapıyoruz.Gereksiz yere gerekesiz bir futbolcu.

GEREKSİZ Mİ ?????

Allah aşkına kaç kere bu kadar genç, Barça forması görmüş bi oyuncuyu aldık.Lütfen yapmayın....

:f50::ka05:Aynen ya, sonunda aciklandi!!! Hepimize,Tüm camiamiza Hayirli olsun!!!

Bugün aldigim en güzel hediyelerden birisi bu haber! :D:f50::f50:

Herkese selamlar.Tüm Galatasaraylı dostları selamlıyorum

Bu transfer çok güzel olmasına çok güzelde acaba gidecek futbolcu kim? Nonda ve Leo bence en zayıf halka.Aykut ve Ufuk Leo'dan kötü değil.Madem Başkanımız Polat Ufuk'un gelecekte Milli Takım kalecisi olduğuna inanıyor o zaman Ufuk'a şans vermesi iyi olur. Nonda'yı göndermek de akıllıca olur ama şuanda takımda avrupada oynayacak forvet yok.Buda sıkıntı doğurur.

Ama her şeye rağmen yapılan transfer takıma katkı sağlayacak değerli isimler.İnşallah hayırlısı olur

Adnan Polat ve yerli kaleci? coooooooooookk zor cooooooooook...

Opsiyonu vardır diye düşünüyorum çünkü yabancı basın opsiyonlu diye yazmıştı du bakalım açıklama gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt