Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

bu GS ın transferlerini tartışmak kadar saçma birşey yok. adamlar çok iyi oyuncular aldılar ve eksik yerlere aldılar. tebrik etmek lazım ve de bundan sonra Fenerbahçemizin maddi durumu iyi şeklinde kouşmalar yapmamak lazım.Demek ki iyi değilmiş.

defansa 1

ortasahaya 1

oyuncuya ihtiyacımız var ve sırf oyuncu alamadığımız için kovduğumuz adamı affettik.

Angut.com'dan :)))))

ÇILDIRIN ÇILDIRINNNN xDxD

OPSİYON VAR MI?

Turkspor.net'in DOS SANTOS SATIN ALMA OPSİYONU İLE SEZON SONU BONSERVİS BEDELİ OLARAK 10 MİLYON DOLAR ÜZERİNDEN Mİ GELDİ. sorusuna Sezgin "BONSERVİS BEDELİNE FELAN GİRMEYİN.." dedi..

Turkspor.net bu defa OPSİYON VAR MI? diye sordu..

Sezgin'in cevabı "EVET OPSİYON BİZDE.. OPSİYON VAR" oldu..

Riijkard ne derse o!! asıl rijkaard istemediği halde bir oyuncu gönderirsen bütün bunlar boşa gider...

opsiyon olsada olmasada yönetime helal olsun,opsiyon yoksa önümüzdeki sezon ya tekrar kiralanabilirler,yada baskanimiz daha iyilerini alir,iciniz rahat olsun,böyle kadronun keyfini cikarin

OPSİYON VAR MI?

Turkspor.net'in DOS SANTOS SATIN ALMA OPSİYONU İLE SEZON SONU BONSERVİS BEDELİ OLARAK 10 MİLYON DOLAR ÜZERİNDEN Mİ GELDİ. sorusuna Sezgin "BONSERVİS BEDELİNE FELAN GİRMEYİN.." dedi..

İyi madem.

Yalnız transferin bir artısı da Dos Santos'un sistemi felan çok iyi biliyor olması :) .

Giden gelen tüm oyuncular Rijkaard ın bilgisi doğrusunda gerçekleşiyordur bana göre en doğruısu da budur.

Adam kendi ağzından opsiyon olduğunu söylemiş. Daha neyin tartışması yapılıyor.

OPSİYON VAR MI?

biraz uydurmaca gibi geldi bana...:D

ne diye önce girmeyin diyip sonra evet var der ki??? varsa var işte saklanacak bişey yok...

turkspor kankasi adnan sezgine sormus yine :D

hahahahahaha bu angutlar ne adamlar yaaa

Keşke opsiyon konusunda netlik olsa,ben yine tırsıyorum.

Ingiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.

Meksika'da yayın yapan bir radyoya konuşan Dos Santos'un açıklamalarının tamamı Türkiye'de ilk kez MARATON.COM.TR'de!..

- Biraz anlaşmanın detaylarına girmek istiyorum. Sezonun sonuna kadar kiralık olarak oynayacaksın. Doğru biliyorum değil mi? Ayrıca bir satın alma opsiyonu da var.

Evet, bu bir satın alma opsiyonu ile kiralık anlaşma. Şu anda kontrat yanımda olmadığı için detayları bilmiyorum. Ama dediğiniz doğru.

Yalnız turkspor.net Jo&Gio transferlerini günler önce duyurmuştu. :o

Bizim transfer politikamız yokki eskiden vardı.Adamların iyi veya kötü bir transfer politikaları var.Santos&Jo&Neill bu adamlar değil beni üzen.Türkiye´nin en başarılı yönetimi olan FB yönetiminin ilk defa mağlubiyet yaşıyor olması..

hahahhahahha :D:D:D:D

20 yaşında geleceğin Dünya yıldızı oyuncu alıyorsun hala birileri gereksiz diyebiliyor.Böyle bir yorumu Fenerliler bile yapmaz

benim dayıoğluyla dün konuştum babayı alırsınız demişti şimdi aradım telefona çıkmıyor :D

Kendi ağızıyla söyledi opsiyon var diye.

Giovanni'nin ESPN'ye verdiği röportajdan;

"Galatasaray ile anlaştım. Sezon sonuna kadar kiralık gidiyorum. Rijkaard gibi beni tanıyan bir hocayla çalışacağım için çok mutluyum. Daha fazla dakika alacağım. Dünya Kupası öncesinde buna ihtiyacım var. Satın alma opsiyonu Galatasaray'da olacak. Ailemle de konuştum benim için iyi tercih olduğuna karar verdik. Galatasaray'da tanıdığım çok oyuncu var. İyi bir takım var, Elano, Leo Franco, Baros .... var. Para öncelikli değildi;önemli olan futbol oynamam. Rijkaard beni hangi mevkide oynatacağını iyi bilir.(kanatlar) .........."

alıntıdır :)

OPSİYON KONUSUNDA!

maraton.com.tr de dos santos un röportajı var orda oda söylemiş

satış opsiyonunu galatasaray aldı diye....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt