Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

come on Gio wellcome to hell

arkadaşlar konuyla alakasız ama bursa sivas macını izliyorum fener bu takımı 10 eksiği bile olsa yener..

çok püften oynuyorlar. Maç Trt1de

bu gs ın transferlerini tartışmak kadar saçma birşey yok. adamlar çok iyi oyuncular aldılar ve eksik yerlere aldılar. tebrik etmek lazım ve de bundan sonra Fenerbahçemizin maddi durumu iyi şeklinde kouşmalar yapmamak lazım.Demek ki iyi değilmiş.

defansa 1

ortasahaya 1

oyuncuya ihtiyacımız var ve sırf oyuncu alamadığımız için kovduğumuz adamı affettik.

ya akilli angutlarda varmis hahaha

:D:D in haldun we trust

185053978h.jpg

Galatasaray vs Ath.Madrid

"Clash of The Titans" olacak resmen..

Aynen ya yine gelmesse Haldun ? :D

Gençler, angut.com'a üyeliği olan varsa Fener Kewell'ı mı alıyor diye başlık açın sevinsinler. Kötüledikleri adamı hemen Allah yaparlar.

ya ben bişiden korkmaya başladım bizim bu haldun üstüneli manchester city transfer etmesin adam hala gelmedi khaldoon& haldun AŞ. falan

HAldun abi gelir umarım yarın yoksa uykusu geceler devam edecek :D

Ne güzel transfer politikaları var kim yazmış bunu böyle? Aykut brazilyaya gidip menejerlerin önerdiği oyuncuları izleyip aralarından seçiyor. Mis gibi transfer politikaları var işte.

:ciftetelli::ciftetelli: Popinho fenerde diye okuruz yakında :D

:ciftetelli::ciftetelli::D:D

------leo-----

sabri-neil-servet-balta

---sarp--elano----

keita--arda--santos(caner)

-----nonda(santos)----

Ruya gibi transfer. Bu yasta Barca formasi giymis futbolcuyu Turkiyeye getirmek cok zordur.

Bunu basarabilen yonetimi tebrik ediyorum. Hayirli olsun

Hayirli olsun. Solda Gio sagda Keita ileri uçta Jo arkalarinda Arda, onun arkasinda Elano ve Mustafa. Vallahi hayal edemezdik :) Yönetime tessekkür borcumuz var ama insallah su ana kadar hep iyi seyler yapan yönetim Kewelli gönderip taraftari karsisina almaz. Ama Yönetime güvenimiz sonsuz, dogru seçimi yapacaklarindan hiç kuskum yok.

Aykut Brezilya'dan BABAZINHO ile dönüyor..

Kim gidecek?

dos Santos hakkinda bazi negatif olarak algilanan ama dogru bilinmeyen gercekler.... okuyan antulu varsa dikkatine arastirsin ogrensin sonra konussun:

1. Gio dos Santos Barca'dan basarisiz oldugu icin ayrilmadi. Ayrilamdan onceki sezon 28 maca cikmis 3 gol atmis ve 4 assist yapmistir. 18 yasinda birisi icin Barca gibi takimda oldukca guzel bir istatistikdir. Barcelona Gio tutmak istemis yeni bir kontrat sunmustur cunku o sezon kontrati bitmekteydi yanlis Gio ilk 11 garantisi isteyince 4.7 milyon pound'a Tottenham'a satmislar zira kontrati o sezon bitiyordu.

2. Tottenham'a onu alan Juande Ramos kovulduktan sonra Rednapp kendi adami olmadigi icin Gio'ya hic dogru duzgun sans tanimamistir Tottenham hayranlarinin saskinliklarina ragmen. Gecen sezon'un Mart ayinda da sezon sonuna kadar kiralanmistir ki Ingiltere'de bu tur kisa vadeli kiraliklar transfer sezonundan sonra da gerceklesmektedir. Ipswich town'da 8 macta 4 gol atmis 1 assist yapmistir Gio. Orada gosterdigi basarili performans ile Ipswich taraftarinin gozdesi olmus butun yonetim bi teknik direktor Robbie Keane'in presni olmustur. Herhangi bir Ipswich taraftarina sorarsaniz Gio hakkinda cok olumlu seyler soler size negatif birsey duyucaginiz Ipswich taraftari yoktur.

3. Golc Cup 2009'da bu yaz turnuvanin oyuncusu secilmis ve Meksika milli takimini sampiyonluga tasimistir Gio final'e Amerika'yi 5-0 yenmelerinin bas mimaridir.

4. Bu sezon Rednapp'in onu sadece 1 macta oynatmisini skandal olarak nitelendiri bir cok Tottenham taraftari ve bircogu Gio'yu dogru duzgun izleyemedigi icin uzgundur. Merak eden herhangi bir Tottenham sitesine girip forumlari okuyabilir mesela resmi sitelerindeki forumda 5 kusur sayfalik topik vardir Gio icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt