Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Yahu o değilde Giovanni Ipswich kadrosundan çıkarılmış, haberiniz var mı?

dos santos tutar mi tutmaz mi bilmem ama adamlar kewell sakatlanir sakatlanmaz bu dar zamanda dos santosu getirio.biz koca yaz gecti delgadonun yerine bi adam alamadik son gun tabatalara kaldik.

ForzaBeşiktaştan alıntıdır..:)

:D:D in haldun we trust

185053978h.jpg

Hahhahahha :asd: :asd: :asd:

hayırlı olsun

kewell da gitmesin!!!

Valla bugün inanılmaz güzel bir gün benim için.Okulda 2 tane dersimi iyi notlarla geçtiğimi öğrendim.Gio geldi(insallah opsiyonludur),Kewell da gitmezse tadından yenmez.

Kimi kesip Santos'u oynatıcaksın,Arda'mı,Caner'mi,Keita'mı hangisi?bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok demek istiyorum.

Arda her maç yeterli mi oynuyor,Caner'in formu hep böyle mi sürecek?

Yönetim işini sağlama almak istiyor anlayın.Bu sene Şampiyonluk istiyor.Ama bizim taraftarımıza bakın hele,gereksiz diyen mi ararsın,burun kıvıran mı ararsın..

Giovani dos Santos hakkinda bazi negatif olarak algilanan ama dogru bilinmeyen gercekler.... okuyan antulu varsa dikkatine arastirsin ogrensin sonra konussun:

1. Gio dos Santos Barca'dan basarisiz oldugu icin ayrilmadi. Ayrilamdan onceki sezon 28 maca cikmis 3 gol atmis ve 4 assist yapmistir. 18 yasinda birisi icin Barca gibi takimda oldukca guzel bir istatistikdir. Barcelona Gio tutmak istemis yeni bir kontrat sunmustur cunku o sezon kontrati bitmekteydi yanlis Gio ilk 11 garantisi isteyince 4.7 milyon pound'a Tottenham'a satmislar zira kontrati o sezon bitiyordu.

2. Tottenham'a onu alan Juande Ramos kovulduktan sonra Rednapp kendi adami olmadigi icin Gio'ya hic dogru duzgun sans tanimamistir Tottenham hayranlarinin saskinliklarina ragmen. Gecen sezon'un Mart ayinda da sezon sonuna kadar kiralanmistir ki Ingiltere'de bu tur kisa vadeli kiraliklar transfer sezonundan sonra da gerceklesmektedir. Ipswich town'da 8 macta 4 gol atmis 1 assist yapmistir Gio. Orada gosterdigi basarili performans ile Ipswich taraftarinin gozdesi olmus butun yonetim bi teknik direktor Robbie Keane'in presni olmustur. Herhangi bir Ipswich taraftarina sorarsaniz Gio hakkinda cok olumlu seyler soler size negatif birsey duyucaginiz Ipswich taraftari yoktur.

3. Golc Cup 2009'da bu yaz turnuvanin oyuncusu secilmis ve Meksika milli takimini sampiyonluga tasimistir Gio final'e Amerika'yi 5-0 yenmelerinin bas mimaridir.

4. Bu sezon Rednapp'in onu sadece 1 macta oynatmisini skandal olarak nitelendiri bir cok Tottenham taraftari ve bircogu Gio'yu dogru duzgun izleyemedigi icin uzgundur. Merak eden herhangi bir Tottenham sitesine girip forumlari okuyabilir mesela resmi sitelerindeki forumda 5 kusur sayfalik topik vardir Gio icin.

dos Santos hayırlı olsun. Kim gidecek acaba?

Madem opsiyon bizde bunu GS.org niye bildirmiyor? Hep bizi boyle ugrastiriyorlar, Caner'de ki gibi bildirin iste kardesim!

Artık sadece Nuri şahini almamız yeterli gibi :D 6 milyon euro

Son Dakika !!!

Gio Ipswich kadrosunda yok.

Yoksa ? :D

Zavalli lan bunlar ‚ Acilarin cocugu ‚ boynu bukukler ‚ sefilleri oynarlar ‚ kendilerini iyice acindirirlar devlete sonrada oyuncu alirlar yere goge sigdiramazlar.

Bunun adi zavalliliktir ‚ bakin oyunculara iyi veya kotu demiyorum ama uyguladiklari yontem zavalliliktir. Bu yuzdende ben Iddaa ediyorum kimi getirirlerse getirsinler Adalet yerini bulacaktir ‚ hicbiri beklenilen performansi sergileyemecektir. Hic hayrini gormeyecekler ayni Lincoln gibi ‚ Ribery gibi diger kacanlar veya beklentileri cok yuksek olan ama birturlu istenile vermeyenler gibi.

:D

bunları kafana takma teknik direktörün derdi bu

Bunlardan birisi yedek kalırsa bu furbolculara yazık olur,caner mükemmel bir futbolcu biz onu yedek kulübesine çekelim ,küstürelim yarın birgün kontrtı biticek ve büyük ihtimal fenere gider,fenerde'de yıldız olduğunda keşke diyicez ama iş işten geçmiş olucak.

sabriden dani alves yapan rijkaard

dos santosdan ronaldinho yapmasa bende ney olayim:D

69 ziyaretci var ezikler basmış burayı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt