Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Oyuncunun kendisi bizzat "satış opsiyonu Galatasaray'da" dedi ya, nesine inanıyorsunuz şu adamın!

evet bende bunla avunuyorum ama kesin basın toplantıısnda yine sorulack aynen jo gibi varmı diyo ve yok diyecekler çünki deme niyetleri olsa resmi site açıklar caner gibi transfer politikamızı anlamadım doğrusu oyuncu opsiyon var der klüp açıklamaz:rolleyes:

Hayirli ugurlu olsun :D

Leo'yu gönderirsek cok iyi bir Transfer yapmis oluruz ! Rahatlarim hakkaten

Sere Aykut'u takas olarak vermek istememistik :D

:bgking1::f50::f50::biggringift:

ehehehe.jpg

ehehehe.jpg

ehehehe.jpg

ehehehe.jpg

https://img707.imageshack.us/img707/7007/ehehehe.jpg

Koptum! :D

tek ihtimali buyuk ihtimalle opsiyon olmicak diyor ama Gio meksika basinina opsiyon var diyor kime guvensek acaba :rolleyes:

opsiyon mopsiyon bilmem, bu adamlar burayı severlerse kalırlar, seneye de clde oynayacaklar yaşları çok genç.. piyasa yaparlar form tutup şampiyonlar liginde.. hayırlı olsun, rijkaard faktörü sayesinde patlama yapabilecek bir genç yetenek aldık.. barcelona'da zamanında adama bak diyen de bizdik, bok atıp duran cimnastikçiler ve kuşlar da öyle.. kimse maval anlatmasın.. süper transfer..

Dua ediyorum İnşallah Leo gider.

Yeter Haldun ustuneeelll yeteer :D Bu kadar iyi transfer yaptin :D Kuslar toplu katliam yapacak simdi

Ntv'nin haberine göre Haldun Üstünel transfere devam ediyormuş... Santos için Kewell'ın sözleşmesi donduruluyor, yeni bir forvet alınıp Nonda gönderiliyor... şaka mısın Haldun...

Transfere doymuyor - Futbol- NTVSpor

Ya arkadaşlar 8 yabancı kuralını şu şekilde aşamazmıyız Kewell 2 ay yok zaten Türkiye Ligi için lisans çıkarılmaz ve listeye adı konulmaz böylece 8 yabancı kuralı sorun olmaz Avrupa Liginde zaten böyle bir kısıtlama yok Kewell gelirse duruma göre Avrupa Liginde oynar ne şiş yanar ne kebap.

su Tek Ihtimali olan Insanlar daha gecenlerde

"Kewelli yollamak mi? sacmalamayin öyle birsey yok" diyordu.

bir gün sonra Kewell yada Nonda gidecek diyor.... GIOVANI KENDI AGZIYLA DEDI Opsiyon

var diye .... ;)

Adam avrupa maçlarında oynayamayacakmış diye duydum.Ne gerek var o zaman şimdi bu transfere.

şimdi leo giderse herşey mükemmel olacak, en kötü leoyu kiralık verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt