Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Flaş ! Janko, Galatasaray' da !

Kaynak: Şaka len, ziyaretçiler için yaptım. Sayıları azaldı :D

Biz bu satten sonra sinirlenmeyiz artik ama Fenerli´ler sinirden aglamaya baslar:D Büyük baskanlarina saydirmaya baslamislar:D Ne büyüksün yönetim

Yönetim opsiyon detaylarını,seçim kozu olarak açıklamıyor bence.Rakamlar belli.Ama yeni yönetim eğer kendileri olmazsa,onların bilmesini istemiyor,bence haklılar.Dos Santos'un opsiyonu kesin vardır.Diğer Jo'nun da vardır.Transfermarket de 8.2 Milyon Euro olarak gözüküyor.

Yönetim opsiyon detaylarını,seçim kozu olarak açıklamıyor bence.Rakamlar belli.Ama yeni yönetim eğer kendileri olmazsa,onların bilmesini istemiyor,bence haklılar.Dos Santos'un opsiyonu kesin vardır.Diğer Jo'nun da vardır.Transfermarket de 8.2 Milyon Euro olarak gözüküyor.

Bilmesini istemiyor da ne demek? :D Adamlar açar sözleşmeye bakarlar, varsa orada öyle bir madde yazıyordur zaten, devlet sırrı değil ki bu.

Haklisin.Bende aynen böyle düsünüyorum.4 ay sonra gidecek adamlar icin kadromuzdaki futbolculari kolay kolay yollamazlar

ufuk ceylan gibi kaleci varken leo ya yol versinler

Yıldıray blackburn'e kiralanmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt