Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

bank asya lıgınde yakubu dıye bı adam gol kralıymıs onuda alalım fenerlıler ısımden yıne fenalıl gecırır:D:D

Saçları uzatsın yine Santos Ronaldinho gibi :D Ronaldinhomuz olsun :D

antu çatlasınnn

ama ben gio nun direk müthiş işler yapacağını sanmıyorum yavaş yavaş hatta seneye daha iyi olabilir eğer opsiyon yoksa(bence illaki vardır yoksa yapılmaz) yarım sene boş oynamış olur çünki maç eksiği çok eğer seneye bizde kalırsa dünya kupasıda var ve bu adam meksika milli takımında çok çok iyi oynuyo çok iyi paralar eder 3 sene oynar sonra riberyde alamadığımız büyük paraları bu oyuncudan alırız çünki bu adamın piyasasıda hep canlı :cool:

Dos Santos'u düzgün karşılayalım bari. Ne öyle adamın koluna girmeler falan, sarılıp öpmeler :D

DOS SANTOS'U KARŞILIYORUZ!

28 Ocak Perşembe günü saat 17:00'da Atatürk Hava Limanında coşkulu bir kalabalıkla Dos Santos'a Hoşgeldin diyeceğiz!

Taraftarlarımıza duyurulur.

:D

ara transferlere bak Jo-Neil-Dos Santos :D

Fenerliler kuduruyor :D Yalniz ben bu transfere müthiş sevindim.Söylenenlere göre Kewell gidecekmiş (bence çok çok doğru bir karar). Santos Türkiye Ligi'nde ortalığı dağıtır

Dos Santos'u düzgün karşılayalım bari. Ne öyle adamın koluna girmeler falan, sarılıp öpmeler :D

Adamlar şok geçiriyorlar zaten:DKarşılamaya gidecek arkadaşlar,fazla yüklenmeyin çocuğa biraz çıtı pıtı kendisi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt