Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Portsmouth’ta tasfiye devam ediyor. Lassana Diarra’nın ardından Jermaine Defoe da takımdan ayrıldı. Bahsedilen rakamlara göre geçtiğimiz yıl bu dönemde Tottenham’dan Defoe’yu 8 milyon avroya alan Portsmouth bir yıl sonra oyuncuyu eski takımına 16 milyon avroya sattı...

tottenham budur işte:D her türlü vermiştir opsiyonu:D

Volkan her türlüdür de,Lugano sever mi bilmem.

yönetime helal olsun rüya takimi kurdular helal olsun herkesi destege cariyorum

İyide Jo transferindede resmi kanalımız söylemişti,bu nolcak...İki resmi sitede açıklamadıysa opsiyon filan yoktur bence...Çünkü opsiyon ile verilen oyuncularda bunlar açıklanıyor,Böyle bir alışkanlık olmasa dediğiniz olabilir...Caner transferinde opsiyonlu alındı diye haber veren resmi site neden bu transferde bu ayrıntıyı es geçsin...Hemde taraftarın bu konuyu fazlasıyla merak ettiğini bildiği halde...Kesin birşey söyleyemem ancak bence %90 opsion yok...

bonservis konusunda anlasma yok dedi murat yalcindag ;) opsiyon konusu degil. yani belirli bir para yok ama biz istersek aliriz

arkadaşlar opsiyon hakkında bilgi var mı? ben sadece ntv den duydum.başka bir yerde geçmiyor, resmi sitede belirtmedi satos var demiş radyoda ama buda jo olayına dönmez umarım.

Yeteeeeer Haldun Üstünel Yeeteeeeer

"While the 20-year-old's time at White Hart Lane has been a huge disappointment, reports in Spain claim Spurs are keen to sign his younger brother Jonathan from Barcelona.

It is understood that there is a pre-agreed option to make the signing permanent at the end of the season for about £8million."

Bu da Mail linki: Tottenham Hotspur off-load Giovani dos Santos to Galatasaray - and eye up flop's brother Jonathan! | Mail Online

Tottenham'in Barcali Gio'nun kardesine kancayi taktigini ve 8 milyon pound tan opsiyonlu sozlesme yapildiginin anlasildigini bildiriyor. Bu cok kesin bir ifade degil tabi. Ama iyi bir isaret.

----------------------------Ufuk----------------------------------

---Sabri--------------Servet----Neill--------------Hakan-----------

--------------------------Sarp------------------------------------

---------------------Elano------Arda------------------------------

---Keita------------------------------------------Gio--------------

--------------------------Jo---------------------------------------

büyük ihtimal böyle oyndaığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama yine de yazmakta fayda var.Kadroya bak be.

ya şu son iki transfer çok güzel ama işte bu opsiyon meselesi hep önüne geçiyo bide baktınız iki oyuncuda alışamayacak ortama biz gitmesi için dua edeceğiz ileride belki kimse bilemez kumar dır bi bakıma ama ben var diyorum çünki oyuncunun kendisi var diyosa vardır futbolcu oynayacak klüp değil

Gomis diyenler oldu, şimdi Leo diyorlar. Sanmıyorum.

Hazır elleri alışmışken avrupada ve takın ön liberosunda oynayacak kaliteli iki oyuncu daha alsalar bari ,

"While the 20-year-old's time at White Hart Lane has been a huge disappointment, reports in Spain claim Spurs are keen to sign his younger brother Jonathan from Barcelona.

It is understood that there is a pre-agreed option to make the signing permanent at the end of the season for about £8million."

Bu da Mail linki: Tottenham Hotspur off-load Giovani dos Santos to Galatasaray - and eye up flop's brother Jonathan! | Mail Online

Tottenham'in Barcali Gio'nun kardesine kancayi taktigini ve 8 milyon pound tan opsiyonlu sozlesme yapildiginin anlasildigini bildiriyor. Bu cok kesin bir ifade degil tabi. Ama iyi bir isaret.

Hayırlı olsun. Opsiyonu bizdemi?

Hoşgeldin Gio.Üstün başarılara hep beraber.Neyse taktım opsiyona,transferi kutlayamadım daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt