Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

angut.com

bu adama gelecekte ronaldinhoya filan benzemez daha iyi olur.. ronaldo veya messi gibi bi adam olacak bu.. barca resmen bedavaya vermiş bu adamı.. ah ah bizde olacaktıki bu adam‚ alex futbolu bırakınca bu adam tam olgunlaşmış olurdu tam bize göre bi adam olurdu...

:D:D:D:D simdi dide kötu diyolar ya ne kadar ezikler yaaaaaa vallaha

4 ihtimal var;

1-) Kewell'a gelecek sezon için sözleşme önerilir,kewell kabul ederse,

-Leo gönderilir.

2-) Kewell'a gelecek sezon için sözleşme önerilir,kewell kabul etmezse,

-Kewell gönderilir.

3-) Yerli bir Forvet alınırsa,

-Nonda gönderilir.

4-)Yerli bir Forvet alınmazsa,

-Nonda kesin kalır.

Leo buraya nerden girdi bir onu anlayamadım.

angut.com sitesinden alintilar santos Totthenam trasfer olunca bakin ne yazmislar hahahaha

sudan ucuza gitmiş giovani...EPL´nin isim farkı burda işte...Biz aynı parayı versek bize gelmez...Fenerbahçe olduğumuz için değil ligimizin adı TSL olduğu için...Bana göre Totthenam iyi bir iş yaptı.Hem Modric hem Giovani süper transferler...

Kardesim ismi uzerinde angut.com. Farkli bisey olmazdi zaten

Arkadaşlar rica ediyorum sizden bir taraftar olarak :

- opsiyon = bizi ilgilendirmez

- sırt numarası = bizi ilgilendirmez

- kimin kesileceği = bizi ilgilendirmez

biz destekleriz, başarıya bakarız, başarızılıkta sukuneti korur gerekeni yaparız, "bütçeye katkı" yaparız ve savunuruz.

Tadını çıkarın şu isimlerin PES'te bile zor alacağınız adamları getirmişler hala yazılan yorumlara bakıp komik duruma düşüyorsunuz. Tadını çıkarın güzel yorumlar yapın, destek ve iyi dileklerinizi paylaşın, geleceğe dönük beklentilerinizi paylaşın bu nedir ya.

yanarım yanarım bu kadroyu 1.5 sezon boyunca doya doya izleyemeyeceğime yanarım...Şubatta askerim :S belki seneye Şampiyonlar Ligi Finaline yetişirim :D:D:D

Bende yeni geldim gerci kisa donem yaptim ama toplu mac seyretmek kasiyor simdiden sana hayirli tezkereler :bayrak:

Ben pro evolution da bir mac yapayim bakim su yeni kadroyla :D:D

Arkadaşlar rica ediyorum sizden bir taraftar olarak :

biz destekleriz, başarıya bakarız, başarızılıkta sukuneti korur gerekeni yaparız, "bütçeye katkı" yaparız ve savunuruz.

Tadını çıkarın şu isimlerin PES'te bile zor alacağınız adamları getirmişler hala yazılan yorumlara bakıp komik duruma düşüyorsunuz. Tadını çıkarın güzel yorumlar yapın, destek ve iyi dileklerinizi paylaşın, geleceğe dönük beklentilerinizi paylaşın bu nedir ya.

budur budur budur

Leo buraya nerden girdi bir onu anlayamadım.

Seçeneklerden sadece birinde Leo var.O ihtimalin gerçekleşme olasılığı çok düşük,yani yerli bir forvet alınmazsa ve kewell sözleşmeyi kabul ederse.Ona bakarsan bende neden Nonda var derim.Bu forvetsizlikte

Ntvsporda opsiyon gsde diyor suan

arkadaşlar rica ediyorum sizden bir taraftar olarak :

Tadını çıkarın şu isimlerin pes'te bile zor alacağınız adamları getirmişler hala yazılan yorumlara bakıp komik duruma düşüyorsunuz. Tadını çıkarın güzel yorumlar yapın, destek ve iyi dileklerinizi paylaşın, geleceğe dönük beklentilerinizi paylaşın bu nedir ya.

:005::005::005:

Barcelona+v+Stuttgart+UEFA+Champions+League+8cU1W89Bzmsl.jpg

giovanni-dos-santos.JPG

sport-graphics-2008_693310a.jpg

JFMorenoEPA.jpg

340x.jpg

Resmen skandal ya. Futbolcu 24 No' yu mu istedi? İstemediyse neden 24 verdin? 24 verdikten sonra neden 30 olarak değiştiridn? Eğer futbolcu kafadan 30' u istediyse neden direk 30' u vermedin? Eğer futbolcu istediği için 24 olan forma nosunu 30 yaptıysan o zaman futbolcuya karşı olan otoriter sarsılmıştır. Adam ben bunlara her istediğimi yaptırıım diye düşünecektir. Kafadan Skandal.

güzel kardeşim, adam oynayabileceği çıkış yapacağına inandığı bir kulübe gelmiş, çokta forma numarası umrunda değildir.

hem yönetimi eleştirmek sana düşmez. Bir işe yara ;GALATASARAY resmi ürünü olan kolonyalardan al. Sür,kendine gel.

başa opsiyon yok demiş sonra var demiş saçmalık

Transfer döneminin yıldızı İstanbul’a dönüyor.

Diğer site ve televizyon kanallarında bir transfer için yurtdışında kalacağı iddia edilen Haldun Üstünel kesin olarak Türkiye’ye dönüş yapacak. Kaynaklarımızdan aldığımız bilgiye göre Dos Santos ile gelip gelmeyeceği belli olmayan Üstünel yarın kesinlikle ya tek başına ya da Dos Santos ile beraber İstanbul Atatürk Havaalanı’na gelecek.

FUTBOLİSTAN ÖZEL HABER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt